sprawozdanie drugie półrocze - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 20 sty 2017, 9:03

Pytanie liczba złożonych w miesiącu.....unikatowych wniosków o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego to wiem potem jest w tym liczba złożonych w miesiącu....... unikatowych wniosków o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego, w których ubiegano się o świadczenie na pierwsze dziecko (tylko na pierwsze dziecko; na pierwsze dziecko i kolejne to w końcu liczę tylko na pierwsze dziecko złożony wniosek czy na wszystkie dzieci ? bo nie rozumie proszę o pomoc
aae

Napisano: 20 sty 2017, 9:32

Wydaje mi się, że chodzi im o to ile wniosków na pierwsze i kolejne dzieci jeśli są w rodzinie i wnioski tylko na drugie bez dochodu. A jeśli chodzi o "unikatowe" to jeśli ta sama osoba złożyła na drugie a teraz na pierwsze to liczę jako 2 wnioski?
ewunia88

Napisano: 20 sty 2017, 10:42

Ehhh....czego to jeszcze nie wymyślą? Ciekawe kiedy UW będą zbierać dane takie jak numer buta, albo na co idą pieniadze...
zbulwer

Napisano: 20 sty 2017, 11:50

aae pisze:Pytanie liczba złożonych w miesiącu.....unikatowych wniosków o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego to wiem potem jest w tym liczba złożonych w miesiącu....... unikatowych wniosków o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego, w których ubiegano się o świadczenie na pierwsze dziecko (tylko na pierwsze dziecko; na pierwsze dziecko i kolejne to w końcu liczę tylko na pierwsze dziecko złożony wniosek czy na wszystkie dzieci ? bo nie rozumie proszę o pomoc
podajesz liczbę wniosków które złożono:
- tylko na pierwsze
- na pierwsze + kolejne dzieci w rodzinie
czyli podajesz tutaj wnioski z kryterium dochodowym
6i9
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 mar 2016, 14:01
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]