Mam problem z tabelą C
1. Wysokość planowanych w danym roku wydatków budżetu państwa na realizację ustawy z dnia 9 czerwca 2011 r. o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej w zakresie dodatku wychowawczego i dodatku do zryczałtowanej kwoty, o którym mowa w art. 115 ust. 2a tej ustawy (wg stanu na ostatni dzień miesiąca)1).
2. Otrzymana z budżetu państwa w danym miesiącu dotacja na realizację ustawy z dnia 9 czerwca 2011 r. o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej w zakresie dodatku wychowawczego i dodatków do zryczałtowanej kwoty, o którym mowa w art. 115 ust. 2a tej ustawy, z tego:
- na wypłaty dodatków wychowawczych
- na wypłaty dodatku do zryczałtowanej kwoty, o którym mowa w art. 115 ust. 2a ustawy z dnia 9 czerwca 2011 r. o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej
- na koszty obsługi
pytanie co wpisujecie w puncie 1, a co w punkcie 2?
ja w 2 wpisałam faktycznie otrzymane środki, które wpłynęły na rachunek bankowy jednostki i są one równe z składanym zapotrzebowaniem.
zastanawiam się czy w 1 wpisać te same kwoty jako planowane, czy jako planowane mam pisać kwoty jakie zakładałam w grudniu 2016 roku na 2017 rok, tylko wtedy podałam całościową kwotę na rok 2017, a nie z podziałem na miesiące?