sprawozdanie F - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 06 kwie 2016, 9:20

mam pytanie, odnośnie sprawozdania tab. F. 1.1 dłużnicy w stosunku do których podjęto działania (czyli wywiad, wszczęcie, decyzja) ??
kateee

Napisano: 06 kwie 2016, 11:22

robię pierwszy raz sprawozdanie i też nie wiem co wpisujemy do F 1.1 ( wezwanie na wywiad i wszczęcie,decyzja o uchylającym )
młoda

Napisano: 06 kwie 2016, 13:51

Dołączam się pytania, podpowiedzcie coś
Selenit

Napisano: 06 kwie 2016, 13:54

No właśnie też się nad tym zastanawiam. A co jeśli w styczniu wezwałam na wywiad w lutym decyzja że się uchyla, to mam w każdym miesiącu liczyć go osobno jako dłużnika wobec którego podjęłam działania?
I jeszcze jedno pytanie, liczba dłużników w gminie to dłużnicy ci którzy teraz są czy ci którzy mają zadłużenie ale obecnie nie prowadzę działań bo wierzycielka już nie pobiera FA też mają być liczeni???
jagoda3

Napisano: 06 kwie 2016, 14:32

No tak co z tymi dłużnikami których wierzycielki nie biorą już fa u nas albo w ogóle już nie biorą fa a co z dłużnikami którzy są w zakładach karnych gdzie mam ich wpisać
aga 1212

Napisano: 07 kwie 2016, 8:56

Witam, ja to rozumie tak:
Dłużnicy alimentacyjni w gminie:
Wpisuje łączna sumę dłużników jakich ma na terenie swojej gminie (załóżmy że mam ich razem 80), w rozbiciu na:
1.1 tych w stosunku do których podjęłam działania np. w stosunku do dwóch,
1.2 w stosunku do których nie podjęto działań czyli pozostała(75)...wiec jak np mam 80 dłużników to w części 1.1 wskazuje np 5 bo w stosunku do nich podjęłam działania a w częsci 1.2 pozostałych 75 w rozbiciu na miesiące.
Czy ktoś tez tak uważa..?
F. 1

Napisano: 07 kwie 2016, 8:57

F. 1 pisze:Witam, ja to rozumie tak:
Dłużnicy alimentacyjni w gminie:
Wpisuje łączna sumę dłużników jakich ma na terenie swojej gminie (załóżmy że mam ich razem 80), w rozbiciu na:
1.1 tych w stosunku do których podjęłam działania np. w stosunku do pięciu,
1.2 w stosunku do których nie podjęto działań czyli pozostała(75)...
wiec jak np mam 80 dłużników to w części 1.1 wskazuje np 5 bo w stosunku do nich podjęłam działania a w częsci 1.2 pozostałych 75 w rozbiciu na miesiące.
Czy ktoś tez tak uważa..?
Gość

Napisano: 08 kwie 2016, 7:53

Ale jeżeli w drugim i trzecim miesiącu mam nadal 80 dłużników w gminie to wykazuje tą liczbę w 1 w każdym miesiącu?
Selenit

Napisano: 08 kwie 2016, 12:25

Co oznacza mam w gminie 80 dłużników, czy do tej liczby uznajesz również dłużników, których wierzyciele nie pobierają już świadczeń z FA ? Nie wiadomo czy ci dłużnicy przebywają nadal na terenie twojej gminy, wobec nich nie prowadzisz działań więc nie znasz ich adresu.
Andrzej82
Referent
Od: 08 kwie 2014, 15:22
Zajmuję się:

Napisano: 11 kwie 2016, 11:07

liczbe dłuzników gminie od zasze NEMEZIS wykazywał jakąś swoją nigdy nie sprawdzałam co on tam ładuje. Zawzse sobie ręcznie liczyłam tych którzy mieszkaja u nas i mają atualnie prowadzone postępowanie. Wychodzi mi jakieś połowę mniej sztuk
smalena

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x