sprawozdanie II kwartał
-
- Stażysta
- Zajmuję się: świadczenia rodzinne
- Kontakt:
sprawozdanie II kwartał
Mam pytanie czy dane do sprawozdania przeliczacie ręcznie czy robicie w programie zestawienie przyznanych dodatków i wyliczone dane wpisujecie do sprawozdania?
-
- Referent
- Zajmuję się: KADRY/ŚR/FA/AOON
- Kontakt:
Re: sprawozdanie II kwartał
Ja zrobiłam zestawienie z programu, ale wypłaconych dodatków, nie przyznanych i wpisałam do sprawozdania, wiem, że mi program dobrze liczy (w I kwartale liczyłam ręcznie i sprawdzałam)
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DO, DM
- Kontakt:
Ja też robię z Signity, I kwartał przeliczałam ręcznie, teraz sprawdzałam i mam pewność że program dobrze wszystko wyliczył 

-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dział dodatków
- Kontakt:
Jestem nowym pracownikiem i w związku z tym mam prośbę. Możecie podpowiedzieć jak w programie Sygnity zrobić to zestawienie. z góry dziękuję
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DO, DM
- Kontakt:
W Signity: obsługa sprawozdań -> raport wypłaty gospodarstw - dodatek osłonowy. System generuje raport 

-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dział dodatków
- Kontakt:
Nowa1124 pisze: 11 lip 2022, 15:12 W Signity: obsługa sprawozdań -> raport wypłaty gospodarstw - dodatek osłonowy. System generuje raport
[/quot
Dziękuję
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
- Kontakt:
ogólna kwota wypłaconych zwiększonych dodatków osłonowych w II kwartale nam się zgadza nie zgadza się w rozbiciu na gospodarstwa o 500 zł jest mniej i jedno gospodarstwo mniej czy ktoś miał podobnie z czego to może wynikać?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Też tak miałem. Doszedłem do tego że program "zaliczył" mi jedną rodzinę o liczbie członków "0" - zero. Nie wiem dlaczego tak się stało.
Wygeneruj sobie raport:
RAPORTY RÓŻNE - ŚWIADCZENIA I WYPŁATY
WYPŁATY I POTRĄCENIA
i do raportu dodaj opcję "Liczba osób"
Wyskoczy ci podział na osoby w rodzinie
Zapisz sobie ten raport w excel i przesortuj po liczbie członków - mi wyskoczyła jedna rodzina (jednoosobowa) o liczbie członków 0 - zero. - nie wiem dlaczego program tak zapisał.
I tej rodziny nie liczy mi w raporcie "obsługa sprawozdań -> raport wypłaty gospodarstw - dodatek osłonowy" - ani w sztukach ani w wydanych pieniądzach.
Może u Ciebie jest tak samo.
Wygeneruj sobie raport:
WYPŁATY I POTRĄCENIA
Zapisz sobie ten raport w excel i przesortuj po liczbie członków - mi wyskoczyła jedna rodzina (jednoosobowa) o liczbie członków 0 - zero. - nie wiem dlaczego program tak zapisał.
I tej rodziny nie liczy mi w raporcie "obsługa sprawozdań -> raport wypłaty gospodarstw - dodatek osłonowy" - ani w sztukach ani w wydanych pieniądzach.
Może u Ciebie jest tak samo.

-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA, CP, KDR
- Kontakt:
Stefan pisze: 12 lip 2022, 9:22 Też tak miałem. Doszedłem do tego że program "zaliczył" mi jedną rodzinę o liczbie członków "0" - zero. Nie wiem dlaczego tak się stało.
Wygeneruj sobie raport:
WYPŁATY I POTRĄCENIA
Może u Ciebie jest tak samo.![]()
Dzięki za podpowiedź.
Miałam ten sam problem. Weszłam w modyfikację wniosku, który się nie liczył i była odznaczona opcja "Uwzględniać do dochodu". Poprawiłam i myślę, że teraz będzie dobrze.
Oprócz sprawozdanie II kwartał - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Nowy dodatek węglowy - Kopciuch +
numerowanie w programach Sygnity
osoba w dps a druga rata
dochód z zagranicy
niezamieszkuje
Co z podatkiem?
wniosek styczniowy
DO DLA MIESZKAJACEGO W OŚRODKU DLA BEZDOMNYCH
Zmiana wyświetlanego okresu zasiłkowego
drugi wniosek w VIII
Jak policzyć gospdarstwo rolne???
rozliczenie dotacji za II kwartał
SKŁADKA ZDROWOTNA Z ZUS Z 13 EMERYTURY?
dochód z pracy za granicą nieopodatkowany czy nie?
dwa dnioski
jak wyciągnąć dane do sprawozdania