tzn. jak wygenerowałaś z systemu?sanna pisze:mi się nie zgodziło to, co wygenerował program. Więc poprawiałam
?misia999 pisze:tzn. jak wygenerowałaś z systemu?sanna pisze:mi się nie zgodziło to, co wygenerował program. Więc poprawiałam
,klaudia_k pisze:Witam, pobrałam z systemu (Izyda) i w sumie to nic nie zmieniałam,
kontaktowałam się z Panią co do sprawozdanie obsługuje i powiedziała że to jest tylko do ich wiadomości i nie przesyłają dalej tego sprawozdania, więc jakoś się nie wczuwałam w to sprawozdanie, najwyżej zadzwonią żeby poprawić.
pytanie pisze:,klaudia_k pisze:Witam, pobrałam z systemu (Izyda) i w sumie to nic nie zmieniałam,
kontaktowałam się z Panią co do sprawozdanie obsługuje i powiedziała że to jest tylko do ich wiadomości i nie przesyłają dalej tego sprawozdania, więc jakoś się nie wczuwałam w to sprawozdanie, najwyżej zadzwonią żeby poprawić.
zrobiłam dokładnie to samo. poczytałam opinie pokontrolne i często pojawiał się w nich zarzut, że sprawozdania nie zgadzają się z danymi wygenerowanymi z systemu. byłam też na szkoleniu, na którym dziewczyny mówiły to samo - że zarzucano im to. wobec tego od tego momentu co wychodzi z systemu to dla mnie święte.