sprawozdanie rzeczwo-finansowe tab. C -POMOCY- - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 mar 2017, 13:57

pkt. 1.1. czy w liczbie wniosków o przyznanie świadczenia bierzecie po uwagę wnioski o zmianę świadczenia w związku z przekroczeniem kryterium dochodowego na I dziecko np. odmowa na I na kolejne kontynuacja ?????
annnnna

Napisano: 02 mar 2017, 14:26

:?: :?: :?: :?:
annnnna

Napisano: 02 mar 2017, 14:40

też jestem ciekawa bo zawsze mam z tym dylemat! ja w ostatnim sprawozdaniu uwzględniłam tylko te wnioski jeśli ktoś złożył na przyznanie świadczenia a tych o uchylenie to nie brałam pod uwagę ???nie wiem czy to dobrze??? ale mam inną ilość decyzji bo ponieważ w części c liczba decyzji już wpisałam tyle ile wydałam w styczniu a w punkcie 3.1 w sprawie ustalenia wpisałam tylko te przyznające???

czyli np w styczniu wpłynęło 10 wniosków z czego 2 dotyczyły uchylenia to liczba wniosków wpisałam 1. 8, 1.1 8, 1.1.1 8 ilość wydanych decyzji było 10 (uchylające, przyznające) a w sprawie ustalenia prawa 8!!
manianka

Napisano: 02 mar 2017, 14:41

My nie bierzemy takich wniosków, nie bierzemy również pozostawionych bez nadania biegu.
??/

Napisano: 02 mar 2017, 14:50

czyli jak nie bierzecie to na pewno nie podajecie ale decyzja uchylająca zostaje???
manianka

Napisano: 02 mar 2017, 14:52

i takie konkrety mnie satysfakcjonują :D ponieważ do tej pory tak robiłam z wątpliwościami...
annnnna

Napisano: 02 mar 2017, 14:55

decyzje uchylajace w pkt 3 a w 3.1 juz nie ale nie wiem czy własciwie
??/

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x