Sprawozdanie na koniec września. - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 20 wrz 2016, 8:06

Witam, niedługo koniec miesiąca i zapewne sprawozdanie, ciekawe co jeszcze dodadzą? Czy u Was w poprzednich miesiącach też podciągało do świadczeń należnych na pierwsze dziecko, osoby u których była odmowa na pierwsze i przyznanie na drugie w jednej decyzji.
Czy macie problem z tymi sprawozdaniami? bo ręczne przeliczanie już mnie denerwuje. Dobrze że mam małą gminę ale też zmiany ciągle są. czy już sygnity dostosowało program?
Gość7

Napisano: 20 wrz 2016, 9:49

Program Sygnity jest dostosowany do liczenia sprawozdania wg rozporządzenia. Obecnej twórczości niektórych województw nie jesteśmy w stanie obsłużyć w oprogramowaniu bo po pierwsze nie informują nas o swoich zamiarach wcześniej - dowiadujemy się zazwyczaj od Was jak już te nowe jednorazówki są opublikowane, a po drugie wymyślają coraz bardziej odległe od rozporządzenia informacje, w tym tak jak ostatnio - dotyczące przyszłości, czego nie da się wyciągnąć z programu.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 20 wrz 2016, 10:19

właśnie jest nowe spr. do 22 września :)
iwonaja79

Napisano: 20 wrz 2016, 10:31

to nie nasze, dotyczy opieki nad dziecmi
6i9
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 mar 2016, 14:01
Zajmuję się:

Napisano: 20 wrz 2016, 11:38

[quote="Gość7"]Witam, niedługo koniec miesiąca i zapewne sprawozdanie, ciekawe co jeszcze dodadzą? Czy u Was w poprzednich miesiącach też podciągało do świadczeń należnych na pierwsze dziecko, osoby u których była odmowa na pierwsze i przyznanie na drugie w jednej decyzji. /quote]

Tak :) przyjęłam zasadę że do tej liczby co wychodzi z programu dodaje tylko pierwsze dzieci z koordynacji i tyle. Nie mam zamiaru co miesiąc bawić się w ręczne przeliczanie prawie 500 dzieciaków.
pilotka

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x