Ula1 pisze:Miała może ktoś taki przypadek, że rodzina miała orzeczenie o niepełnosprawności dziecka skończyło się w grudniu ale w połowie grudnia zostało dostarczone nowe orzeczenie. Teraz w programie wykazuje mi tą rodzinę jako rodzina bez orzeczenia, a nie z orzeczeniem. Wie ktoś jak to zrobić?
tak orzeczenie wprowadziłam przez zmianę. wybrałam typ wniosku bez zmiany decyzji bo nie miało to wpływu na wypłatę świadczenia i nie tworzyłam nowej decyzji. przeczytałam na forum, że jak jest zmiana ale nie ma to wpływu na wypłatę świadczeń to nie trzeba pisać nowej decyzjiGość pisze:Ula1 pisze:Miała może ktoś taki przypadek, że rodzina miała orzeczenie o niepełnosprawności dziecka skończyło się w grudniu ale w połowie grudnia zostało dostarczone nowe orzeczenie. Teraz w programie wykazuje mi tą rodzinę jako rodzina bez orzeczenia, a nie z orzeczeniem. Wie ktoś jak to zrobić?
czy orzeczenie wprowadzałaś przez wniosek o zmiane świadczenia wychowawczego? czy nie? bo przez taki sposób też Ci tego orzeczenia w programie nie pokaze. Tworzyłaś nową decyzję do wniosku o zmianę świadczenia?
Wnioski, zakładka filtr wniosków, można wybrać kwoty na rodzinę, i osobęvoodoo pisze:Czy gdzieś w Sygnity oprócz sprawozdania rzeczowo-finansowego jest jakaś analiza wniosków dot wysokości dochodu? Gdzieś chyba to było ale nie mogę znaleźć.