Ja pisałam, to nie w Św tylko sprawozdania resortowe.Ula1 pisze:A jeżeli pod działem SW nie mam żadnego sprawozdania? Ktoś wyżej pisał, że woj. war-maz ma, a ja u siebie nic nie mam.
Nie, do 7-go lutego.Ula1 pisze:chodzi o sprawozdanie do 2 lutego?gopssik pisze:Warm-maz. też ma to sprawozdanie.
W takim razie źle zrozumiałam. W sprawozdaniu do 2 lutego w tabelce 1 należne luty 2017 wliczasz dzieci z wniosków wysłanych do ROPSU (chodzi mi dokładnie o to, że wnioskodawczyni złożyła wniosek w sierpniu wysłałam do ROPSU i najpierw dostałam odpowiedź, że zachodzi koordynacja od 1 kwietnia 2016r. do 30 września 2017r., a później w październiku dostałam pismo, w którym jest napisane, że wniosek o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego na dziecko za okres od 1 sierpnia 2016r. do 30 września 2017r. przekazano celem rozpatrzenia do niemieckiej instytucji właściwej). Mogę liczyć na Twoją podpowiedź?gopssik pisze:Ja pisałam, to nie w Św tylko sprawozdania resortowe.Ula1 pisze:A jeżeli pod działem SW nie mam żadnego sprawozdania? Ktoś wyżej pisał, że woj. war-maz ma, a ja u siebie nic nie mam.
sprawozdania jednorazowe PSania77 pisze:gdzie jest do 2 lutego?