a co z tabelkami B i E?mgmg pisze:C- wnioski złożone w 01/2017
D- to co wypłaciliśmy w styczniu
a jak ja mam np. 5 wniosków tylko na pierwsze dziecko to wykazuje liczbę tych wniosków w wierszu 1.1.1.?blueee pisze:jeżeli w styczniu przyjęłam 12 wniosków to liczbę 12 wykazuje w tabeli C wiersz 1?mgmg pisze:C- wnioski złożone w 01/2017
i jeżeli z tych 12 wniosków 10 rozpatrzonych jest pozytywnie to w wierszu 1.1 wykazuję 10? dobrze zrozumiałam?
to samo tyczy się pozostałej części tabeli C?
Zapisz puste sprawozdanie a następnie będą dostępne już opcje do wydruku.koszałek opałek pisze:a jak wydrukować pusty formularz tego sprawozdania?
moim zdaniem w C chodzi im o złożone wnioski, nieważne czy rozpatrzone już czy nie dopiero w D wykazujemy to co wypłaciliśmy w 01/2017blueee pisze:jeżeli w styczniu przyjęłam 12 wniosków to liczbę 12 wykazuje w tabeli C wiersz 1?mgmg pisze:C- wnioski złożone w 01/2017
i jeżeli z tych 12 wniosków 10 rozpatrzonych jest pozytywnie to w wierszu 1.1 wykazuję 10? dobrze zrozumiałam?
takPola2 pisze:a jak ja mam np. 5 wniosków tylko na pierwsze dziecko to wykazuje liczbę tych wniosków w wierszu 1.1.1.?blueee pisze:jeżeli w styczniu przyjęłam 12 wniosków to liczbę 12 wykazuje w tabeli C wiersz 1?mgmg pisze:C- wnioski złożone w 01/2017
Biegnę z pomocąaga00 pisze:Hej czy ktoś z was mógłby wrzucić zrzut ekranu sprawozdania, ja wczoraj wysłałam wniosek o rozszerzenie uprawnień w CAS i do tej pory nie mam żadnej informacji a tak to sobie chociaż dane już zacznę sprawdzać.
heiland pisze:Biegnę z pomocąaga00 pisze:Hej czy ktoś z was mógłby wrzucić zrzut ekranu sprawozdania, ja wczoraj wysłałam wniosek o rozszerzenie uprawnień w CAS i do tej pory nie mam żadnej informacji a tak to sobie chociaż dane już zacznę sprawdzać.![]()
W załączeniu sprawozdanie.