sprawozdanie Sygnity

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
opesik123
Praktykant
Zajmuję się: świadczenia rodzinne fundusz alimentacyjny
Kontakt:

sprawozdanie Sygnity

Post autor: opesik123 »

Proszę o pomoc w wygenerowaniu zestawienia liczby gospodarstw, które otrzymały dodatek, z podziałem na osoby i kwoty wypłaconych doatków, jest to sprawozdanie rozliczające ten rok. Może ktoś z Sygnity pomoże?
basia17111
Stażysta
Zajmuję się: FA,DM,DE
Kontakt:

Re: sprawozdanie Sygnity

Post autor: basia17111 »

Witam. Zakładka sprawozdania-raporty-raport wypłaty gospodarstw-dodatki osłonowe.Pozdrawiam
Natalia2020
Praktykant
Zajmuję się: PS/ŚR
Kontakt:

Post autor: Natalia2020 »

opesik123 pisze: 10 lip 2024, 10:17 Proszę o pomoc w wygenerowaniu zestawienia liczby gospodarstw, które otrzymały dodatek, z podziałem na osoby i kwoty wypłaconych doatków, jest to sprawozdanie rozliczające ten rok. Może ktoś z Sygnity pomoże?

Po rozmowie z Panią z Małopolskiego, wytłumaczyła że w tym sprawozdaniu nie chodzi o kwartały ale o transze pieniężne jakie otrzymaliśmy. W naszym przypadku były 3. I na nasze nieszczęście Pani połączyła kwoty z 1 i 3 transzy, a druga była osobną. Tak więc trzeba wyciągnąć które gospodarstwa były wypłacone z danej transzy. Ja skorzystałam: obsługa sprawozdań- raporty różne wnioski i decyzje - decyzje z podziałem na miejscowości i tam sobie wybierałam warunki które potrzebujemy. Czyli np nr decyzji, data złożenia wniosku, aby ograniczyć tylko bieżący okres, liczba osób we wniosku, data wypłaty, kwota wypłaty, czy ogrzewanie węglowe. Takie dane zapisałam w excelu i tam już sobie nimi manewrowałam. Posortowałam na datę wypłaty, czy ogrzewanie węglowe itd. Może ktoś ma krótszą drogę.
PolaG
Praktykant
Zajmuję się: SW, SR,CP
Kontakt:

Post autor: PolaG »

A może szybciej by było z list wypłat, pozycje źródłowe?
ODPOWIEDZ