A to to już nasza wina.vvvvvvvvvvvvvvvvvv pisze:wszystko to prawda, ale znowu się nakręcamy i tak nas nikt nie wysłucha. Zapierdzoelamy za te marne grosze. teraz decyzje za życiem i też nikt nie pyta czy damy radę. Szok.
masz rację, gdzie znajdąSipera pisze:A to to już nasza wina.vvvvvvvvvvvvvvvvvv pisze:wszystko to prawda, ale znowu się nakręcamy i tak nas nikt nie wysłucha. Zapierdzoelamy za te marne grosze. teraz decyzje za życiem i też nikt nie pyta czy damy radę. Szok.
Za tę samą kasę robiliśmy rodzinne. Daliśmy radę, wiec dowalili FA. Przeszło bez podwyżek FA dowalili ZDO. Zrobiliśmy bez mrugnięcia okiem - dowalili 500+. Pięknie nam poszło z 500 - to dawaj "za życiem". Zauważcie, że o kasie napisałam raz!!.
Gdzie znajdą drugich takich oszołomów co za jedną marną pensję ogarną 5 ustaw.
podwyżki będąSipera pisze:A to to już nasza wina.vvvvvvvvvvvvvvvvvv pisze:wszystko to prawda, ale znowu się nakręcamy i tak nas nikt nie wysłucha. Zapierdzoelamy za te marne grosze. teraz decyzje za życiem i też nikt nie pyta czy damy radę. Szok.
Za tę samą kasę robiliśmy rodzinne. Daliśmy radę, wiec dowalili FA. Przeszło bez podwyżek FA dowalili ZDO. Zrobiliśmy bez mrugnięcia okiem - dowalili 500+. Pięknie nam poszło z 500 - to dawaj "za życiem". Zauważcie, że o kasie napisałam raz!!.
Gdzie znajdą drugich takich oszołomów co za jedną marną pensję ogarną 5 ustaw.
Masz rację ludek ..... ta miesiączka potrafi człowieka wykończyćludek pisze:Wkurzona jesteś bo masz okres. To minie.
a ja myślałam że ludek dostanie ochrzan za ten tekst, a tu proszę... wyszło na to że ludek to znawca kobietSipera pisze:Masz rację ludek ..... ta miesiączka potrafi człowieka wykończyćludek pisze:Wkurzona jesteś bo masz okres. To minie.