Sprzeczności czy kłamstwa - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 25 lip 2014, 12:12

Ukazał się raport MPiPS odnośnie wydatków na świadczenia rodzinne i co się okazało, że liczba świadczeniobiorców 2013r. się zmniejszyła, ale koszt obsługi się zwiększył o 14% również przybyło zatrudninych w nich pracowników, zastanawiające ? Oceniono na małą efektywność tych świadczeń, czego dowodzą tutaj zamieszczone wpisy. Coś z tym chyba zrobią ?
Gość

Napisano: 25 lip 2014, 12:17

to się chwali gościu. Ja miałem 3 negatywne opinie na około 100 plus jedna nie wiadomo jaka.
To, że się zwiększyło zatrudnienie to nie dziwota. Niech jeszcze więcej gupot uchwalą to na pewno pójdzie do góry
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 25 lip 2014, 20:00

Gość pisze:
Elmer pisze:pracowniku a ile napisałeś negatywnych opinii?
Na 14 przeprowadzonych wywiadów napisałam 10 negatywnych opinii.W 8 przypadkach opiekunowie dojeżdzali tylko od czasu do czasu,nie byli zameldowani w miejscu sprawowania opieki,a ich podopieczni widać było, że są całkowicie samodzielni i doskonale dają sobie radę bez pomocy osób drugich.2 przypadki to alkoholicy.Opiekę sprawował ktoś inny ,a oni pobierali wcześniej świadczenia.Zresztą panowie są znanymi stałymi bywalcami przed osiedlowym sklepem z trunkami wyskokowymi.
Pewnie większość to udaje tylko że się opiekują żeby wyłudzić pieniążki z GOPS.Sama widzę jak ci niepełnosprawni w stopniu znacznym zasuwają w polu razem ze swoimi opiekunami.
Andżelika

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x