Sprzęt rehabilitacyjny - kontrole
Sprzęt rehabilitacyjny - kontrole
Czy kontrolujecie wszystkie dofinansowane sprzęty rehabilitacyjne, czy mogę tak, jak w AS wybrać kilka sprzętów? No i pytanie kolejne - po jakim czasie rozpoczynacie kontrolę tych sprzętów?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: Sprzęt rehabilitacyjny - kontrole
My nie robimy kontroli zadań algorytmowych, z wyjątkiem barier architektonicznych, gdzie robiony jest odbiór roót
My robimy kontrole wszystkich umów jeśli chodzi o sprzęt, ponieważ jest ich mało. Poza barierami architektonicznymi robimy też kontrole w ramach barier technicznych i w komunikowaniu się.
Tomasz kontrolujcie, nam podczas kontroli to zarzucono, bo tak jak u Was nie robiliśmy ...Tomasz1981 pisze:My nie robimy kontroli zadań algorytmowych, z wyjątkiem barier architektonicznych, gdzie robiony jest odbiór roót
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
ale kto Wam zarzucił PFRON, NIK? w przepisach nie ma takich wymagań, nie mówię, że kontrola byłaby zła ale czasu brak - pomyślimy 

Kazali Wam wszystkie sprzęty rehabilitacyjne kontrolować, czy wystarczy kilka skontrolować? A może procentowo od ilości dofinansowań?miś 11 pisze:PFRON, byli u nas kontrolować
Najchętniej by widzieli, żeby wszystkie
ale to np. było 30% od danego zadania

Oświećcie mnie, bo może mi coś umknęło - mamy na to paragraf?miś11 pisze:Najchętniej by widzieli, żeby wszystkieale to np. było 30% od danego zadania

- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
nie ma to na przepisu, no chyba, że ktoś ma w wewnętrznych procedurach, a jak nie to nie jest nigdzie zapisane wprost tak jak w ASie i tym bym się broniłPCPR-T pisze:Oświećcie mnie, bo może mi coś umknęło - mamy na to paragraf?miś11 pisze:Najchętniej by widzieli, żeby wszystkieale to np. było 30% od danego zadania

Oprócz Sprzęt rehabilitacyjny - kontrole - PFRON - zadania powiatów przeczytaj również:
zmiany w pośp
Turnus
Turnus rehabilitacyjny
Pieluchomajtki
dof. turnusu rehabilitacyjnego dla dziecka umieszczonego w p
LBA
bariery architektoniczne
Zakup samochodu
turnusy rehabilitacyjne
tabelka PFRON - projekty organizacji
glukometr
Ankiety PFRON