środki na AOOzN

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
monia77
Podinspektor
Zajmuję się: Główny księgowy GOPS
Kontakt:

środki na AOOzN

Post autor: monia77 »

Czy otrzymujecie środki na realizację zadania z UW bezpośrednio na wasze konto wydzielone czy najpierw do gminy a gmina wam przekazuje
Bea7
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: środki na AOOzN

Post autor: Bea7 »

do gminy (gmina ma wydzielone konto) a następnie do nas też na wydzielone konto
~~Ania
Stażysta
Zajmuję się: **
Kontakt:

Post autor: ~~Ania »

U nas środki przekazano na konto MOPS, w umowie jest zapis, że z konta na które UW przekazuje środki mają być realizowane wydatki. Na szkoleniu usłyszała, że wszystkie konta jednostek podległych gminie są także gminy własnością i tego zdania się trzymam. Nie miałam w tym temacie kontroli.
monia77
Podinspektor
Zajmuję się: Główny księgowy GOPS
Kontakt:

Post autor: monia77 »

~~Ania pisze: 16 sty 2025, 9:50 U nas środki przekazano na konto MOPS, w umowie jest zapis, że z konta na które UW przekazuje środki mają być realizowane wydatki. Na szkoleniu usłyszała, że wszystkie konta jednostek podległych gminie są także gminy własnością i tego zdania się trzymam. Nie miałam w tym temacie kontroli.
Ja też otrzymuję środki bezpośrednio do siebie i właściwie nie wiem czy to do końca jest dobrze
ODPOWIEDZ