standardy PO

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Julka

Re: standardy PO

Post autor: ~Julka »

\"Normalni \" ludzie nie reagują na niektóre słowa jak wsciekłe psy pamięci o minionym. Nie dokładają filozofii tam gdzie nie trzeba
~he he

Post autor: ~he he »

Łukasz, jak ktoś oprócz ciebie czyta w twojej gminie, co tu wypisujesz i pokaże to twojemu wójtowi lub kierownikowi, to polegniesz z ich zemsty, a nie za g... wartą sprawę. Po co to?
~aleks

Post autor: ~aleks »

My młodzi nie chcemy już słuchać takich odwetowych wywodów Łukasza.
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

Nie wiem czego chcą słuchać młodzi, ale wydaje się, że niekórzy młodzi mają dziś hamburgery zamiast mózgów. A jeśli ktoś czyta to tylko potwierdzi sobie to co i tak wie, że mówię wprost w rozmowie z pracownikami. Nie jestem przez to może popularny, ale też mam szacunek do samego siebie i nie muszę udawać swojej postawy wobec pewnych czynności, zachowań itp. A z drugiej strony potencjalni współrozmówcy wiedzą co faktycznie myślę, a nie co ewentualnie chcieliby usłyszeć. Nie jestem obłudny w relacji z nimi, ale też jasno stawiam sprawę. Może nie zawsze obywa się bez zgrzytów, ale idzie się dogadać. Przynajmniej w zakresie spraw pracowniczych. Inne, np. prywatne mnie nie interesują. Mam dość swoich problemów, żeby się zajmować sprawami innych.

Julka, a kto stanowi normę dla tych \"normalnych\"?
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

he he
zemsta jest zupełną przeciwnością, albo raczej deformacją sprawiedliwości i jest cechą ludzi słabych. Jeśli ktoś mści się za to że słyszy prawdę, albo uzewnętrzniony przeciwny punkt widzenia rzeczywistości. A po co to? Po to, żeby z gęby trampka nie robić.

aleks, ja bynajmniej nie zmuszam Cię do czytania tego co piszę.
~Julka

Post autor: ~Julka »

No ale z geby trampek robisz - mścisz sie na tych, którzy myslą inaczj. Jeśli Twoim zdaniem młodzi mają hamburgery zamiast mózgów to Tobie socjalistyczny traktor zaorał mózg nie w tę stronę;)
~znalezione na forum

Post autor: ~znalezione na forum »

~ola

Post autor: ~ola »

no cóż to jest wysoki poziom łukasza..... moherowego mściciela!!!
~zainteresowany

Post autor: ~zainteresowany »

do Oli

Czy wszystko co nie wpisuje się w kanon ideologii POprawnej określasz mianem moherowego myślenia? Moim zdaniem takie szufladkowanie nadmiernie redukuje możliwość poznania prawdy. Jest to chyba mechanizm obronny, z którym łatwiej Ci żyć?
~do powyżej

Post autor: ~do powyżej »

i na odwrót!!!!!!
ODPOWIEDZ