standardy PO

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: standardy PO

Post autor: dzibar »

i nie da się już ukryć, że chwyty poniżej pasa stosuje PO - to każdy już widzi i wmawianie mi, że politykuję jest grubą przesadą, ja tylko patrze na ręce tym którzy w tak niewybredny sposób czynią z roku na rok piekło z kraju w którym się urodziłam. I jeżeli chodzi o ścislośc to dzisiaj są dwie opcje, albo jest się świadomym obywatelem i stara się coś robić aby głos nie był zmarnowany, albo ma się wszystko w d... i nie chodzi się na wybory, ale tym samym daje się przyzwolenie, aby podejmowano decyzje za taką osobę
Dzidka
~Marta

Post autor: ~Marta »

Tę atmosferę zmarnowali politycy PIS!!! Niech sie smażą...
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Nie! w wyborach PiS uszanował i żałobę i atmosferę. Natomiast ignorowanie uczuć Polaków przez PO poprzez minimalizowanie tragedii i traktowanie sprawy wyjaśnienia jej w sposób nie priorytetowy, ale wręcz unikanie drażliwych pytań to jest podstawowy błąd, który dzieli Polaków mniej wrażliwych od bardziej wrażliwych, a więc budowanie standardów na takim gruncie nie jest możliwe dopóki nie będziemy znali faktycznie głosu każdego Polaka na temat jak widzi swoje szczęście- a do tego jest niezbędna informacja i dotarcie do każdego Polaka z ta informacją
Dzidka
~Marta

PIS nadal wprowadza rozłam, nie jednoczy sie nawet z innymi rodzinami ofiar!!!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

ja nie mam zamiaru polemizować z tobą na temat PiS-u, bo ani mnie to ziębi , ani grzeje. Dla mnie ważne sa konkretne zachowania, konkretnych ludzi na wysokich stanowiskach, które ranią moje uczucia i utrudniają życie czyli normalne funkcjonowanie ( zamiast ułatwiać z roku na rok jest trudniej ) - i to wszystko w tym temacie
Dzidka
~Marta

2011-01-10 09:55
wysłane przez ~Marta dnia 2011-01-10 09:55:41

~Marta

PIS nadal wprowadza rozłam, nie jednoczy sie nawet z innymi rodzinami ofiar!!!

[Wyslij odpowiedz]

TO FRANI MOJE UCZUCIA I UTRUDNIA ŻYCIE CZYLI NORMALNE FUNKCJONOWANIE. DLA DZIBAR JEST TO SŁUSZNY STANDARD PIS
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Bezczelnie wyjęte z kontekstu zdanie w standardach PO też o czymś świadczy:) bo choćbym się zarzekała, że jestem bezpartyjna to wygodniej usprawiedliwiać swoją nieudolną argumentację manipulacją niż zawyżyć poziom do merytorycznej polemiki
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

stosując parafrazę - ja nie uogólniam mojej argumentacji Marta tylko odnoszę się do konkretnych zachować konkretnych osób
Dzidka
~Marta

BEZCZELNIE TO TY DZIBAR WYPISUJESZ TU I WKLEJASZ RÓZNE RÓZNOŚCI, MANIPULUJESZ, NIEUDOLNIE ARGUMENTUJESZ, ITP TAKIE SĄ TWOJE STANDARDY!!!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Marta czy Ty próbujesz mnie zdołować? Ja już przeszłam mobbing i terapię i na szykany, wmawianie nieprawdy reaguję najszybciej jak mogę nazywając rzeczy po imieniu - i w tym tkwi moja siła. A moje standardy to rzetelność i sumienność we wszystkim za co się zabieram. Co innego manipulacja, a co innego wyrażanie swojego zdania.
Przypomnę Ci Marta co to jest manipulacja, a Ty zastanów sie co próbujesz mi wmówić
https://pl.wikipedia.org/wiki/Manipulacj ... hologia%29
Dzidka
ODPOWIEDZ