standardy PO
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: standardy PO
to twoja opinia i twój problem ~a, ja mam swoje życie i swój pomysł na nie i nikt nie będzie decydował za mnie co jest dla mnie dobre, a co nie. Potrafię wyczuć obłudę na odległosc i wmawianie mi czegokolwiek nie ma sensu:)
Dzidka
problemy to Twoja specjalność, nie byłaś, nie jesteś i nie będziesz moim problemem, ale żal mi ciebie, ja też na odległość wyczuwam osoby, które bez pomocy specjalistów nie skonczą dobrze,
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~a czepiłeś(aś) się jak rzep psiego ogona, szukasz dziury w całym, ja wiem z kim rozmawiać, a kto jest dla mnie toksyczny. Dołowanie nic tu nie da bo na tyle panuję nad sytuacja, ze wiem kiedy się wycofać, a tak się składa, ze konsultuje sie ze specjalistami od czasu mobbingu bo jestem na tyle świadoma, że sama sobie nie szkodzę.
Poszukaj sobie innego obiektu jak sie nudzisz, bo jak widzisz mnie dla ciebie szkoda czasu
Poszukaj sobie innego obiektu jak sie nudzisz, bo jak widzisz mnie dla ciebie szkoda czasu
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a ty dzibar obłudnico jedna czepiasz sie wszystkich i wszystkiego - a najbardziej toksyczna JESTEŚ TY SAMA - w domu z tobą nie gadają to rekompensujesz aobie tan brak rozmowa z wirtualnymi bytami a właściwie sama ze sobą bo praktycznie już nikt nie odpowiada na twoje MANIAKALNO - NATRĘTNE WKLEJARSTWO
to nie odpisuj jak Ci szkoda czasu, pokaż lekarzowi wydruki tych postów, pomoze bardziej
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz standardy PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
13 Grudnia 1981
Kolędy
gdy czytam taki artykuł, to...
Błagam o pomoc
Świąteczna Zbiórka Żywności
dlaczego mnie to nie dziwi
ma w sobie coś z ikon HP