standardy PO
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: standardy PO
1. przywilej stałej komunikacji pod każdym względem dla grup uprzywilejowanych ( dostęp do informacji, mozliwosci swobodnych wypowiedzi, dojazdy itd. itp) co daje przewagę pod każdym względem i ograniczenie do minimum komunikacji grupom słabszym nie majacym siły przebicia co powoduje przekłamanie i brak faktycznego obrazu sytuacji w naszym kraju jaki jest obecnie
- to pierwszy najpoważniejszy zarzut i podstawa od ktorej wszystko sie zaczyna tj. ci ktorzy maja duzo maja jeszcze więcej, natomiast ci ktorzy maja mało przymieraja głodem.
ZABURZONA KOMUNIKACJA POD KAŻDYM WZGLĘDEM
- to pierwszy najpoważniejszy zarzut i podstawa od ktorej wszystko sie zaczyna tj. ci ktorzy maja duzo maja jeszcze więcej, natomiast ci ktorzy maja mało przymieraja głodem.
ZABURZONA KOMUNIKACJA POD KAŻDYM WZGLĘDEM
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Łatwiej wielbłądowi przejść przez ucho węgielne niż bogaczowi do Królestwa Niebieskiego - tylko to mi przychodzi na myśl jako riposta ~do dzibar
Dzidka
dzibar - napisz konkretnie:
1. od kiedy ten przywilej stałej komunikacji?
2. Konkretnie jakie to grupy uprzywilejowane?
3. O jakie dojazdy chodzi?
4. Komu Tusk zazbrania swobodnych wypowiedzi?
A poza tym jakie jeszcze masz poważne zarzuty?
1. od kiedy ten przywilej stałej komunikacji?
2. Konkretnie jakie to grupy uprzywilejowane?
3. O jakie dojazdy chodzi?
4. Komu Tusk zazbrania swobodnych wypowiedzi?
A poza tym jakie jeszcze masz poważne zarzuty?
no terez to dałaś popis i koncert swojej niekompetencji - takie bełkotu to jeszcze nigdy nie napisałeś.
A najważniejsze z tego to jest \"POD KAŻDYM WZGLĘDEM\". Kobieto lecz ty sie i i to jest moja dobra rada, a nie mobbing!
A najważniejsze z tego to jest \"POD KAŻDYM WZGLĘDEM\". Kobieto lecz ty sie i i to jest moja dobra rada, a nie mobbing!
A mnie przyszło do głowy w odniesieniu do tego, co napisałaś, że bogacz - Rydzyk do niebios się nie dostanie.
Odpowiedz w końcu konkretnie na powyższe pytania !!!
Odpowiedz w końcu konkretnie na powyższe pytania !!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
oczywiście miało być \"przez ucho igielne\" a nie wegielne. Ci do ktorych pisalam zrozumieli, a Ty Marta nie musisz - bo i tak nie jesteś w stanie nic zrobic. Chodzi tylko o to aby decydenci mieli świadomosc, że zwykły obywatel jest już świadomy i to tylko kwestia krotkiego czasu aby dotarło to do wszystkich dlaczego faktycznie jeden bawi się przez całe życie, a inny haruje jak wół i ma poczucie winy jak jemu nie starcza od pierwszego do pierwszego
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak bedę pisała program wyborczy to odpowiem na pytania, teraz nie mam zamiaru poświecać mój czas na rozwiazywanie problemów ludzi, którym za to placa duże pieniądze
Dzidka
chore to...dzibar Będziesz pisała program wyborczy ? a skąd Ty wyborców weźmiesz w Gliwicach raczej nie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
oj Krysia, Krysia są fakty i są hipotezy. Co dla Ciebie jest chore?
Ja naprawdę nie pojmuję jak można mieć tak ograniczona wyobraźnię:) Pozdrawiam i życzę kreatywnego życia
Ja naprawdę nie pojmuję jak można mieć tak ograniczona wyobraźnię:) Pozdrawiam i życzę kreatywnego życia
Dzidka
Już ja tam wolę swoje życie, Twoim zdaniem z ograniczoną wyobraźnią i nie kreatywne, niz Twoje usłane złymi emocjami, tabletkami, sądami...
Pisz ten program wyborczy, pisz, może ktoś oprócz Ciebie przeczyta.
Pisz ten program wyborczy, pisz, może ktoś oprócz Ciebie przeczyta.
Oprócz standardy PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
13 Grudnia 1981
Kolędy
gdy czytam taki artykuł, to...
Błagam o pomoc
Świąteczna Zbiórka Żywności
dlaczego mnie to nie dziwi
ma w sobie coś z ikon HP
ikony
zima
niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że...
tak na kanwie...