standardy PO

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~MARTA

Re: standardy PO

Post autor: ~MARTA »

Michał Boni i Adam Rapacki to skąd są? Z rządu zdaje sie, czyli że rozważają zmiany w ustawie przyjętej przez Sejm. A gdzie jest PIS w tej sprawie, jaką mają propozycję, kto ma napisać nową ?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

~a tak, w każdej chwili, tylko zastanawia mnie fakt dlaczego ja mam walczyć o inicjatywę obywatelską w trakcie rządów gdzie szykanami zmusza mnie się do bezczynnosci?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

kiedy zaburza się komunikację i wolność slowa jest blokowana?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

kiedy wykorzystuje się fak, że słabsi walczą o byt kiedy silniejsii rautują i bawią się kombinujac jak wyprowadzić w pole wyborcow, aby nie przeszkadzali im w dalszym Kosztownym ( oczywiście na nasz wspólny koszt) przedstawieniu?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

jak długo ta obłuda ma trwać? Rząd jest wybierany po to aby rządzić, wspierać i pomagać, a przede wszystkim wytyczać kierunki, a nie po to aby robić pokazówki pod publiczkę i udawać, że coś robi kiedy na dobrą sprawę robi dobrą minę do zlej gry.
Po co taki rząd, który nie dośc, że nie pomaga to jeszcze szkodzi pokazując jak omijać prawo, jak pisac buble ustawowe itd?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

rząd ma ludziom ułatwiać życie, a nie utrudniać i paraliżować działalność juz istniejących instytucji! - tak postrzegam rolę demokratycznego rządu
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
~dzibar

Post autor: ~dzibar »

inicjatywy obywatelskie można robić w kraju gdzie nie jest się szykanowanym co próbuję udowodnić przed sądem, gdzie jest dobra komunikacja na każdym poziomie i wolność słowa nie blokowana przez silniejszych!
W przeciwnym razie wszystko przeradza się w walkę na śmierć i życie, a przecież od 20 lat żyjemy w kraju demokratycznym i nie o to chodzi.
Każdy ma swoje zadanie do wykonania, złego pracownika usuwa sie z pracy, dlaczego tolerowany jest rząd który daje nam buble, co chwilę ma wpadki?
~MARTA

Post autor: ~MARTA »

zły rząd jest usuwany wolą narodu w wyniku gosowania, dlatego PiS stracił władzę, większość była zdania, że to był zły rząd
ODPOWIEDZ