Chyba żartujesz?! Oni za takie pieniądze nie pójdą do pracy! Po co? Jak państwo przecież da!monkaaa pisze:podejrzewam, że nie jedna osoba z tej "patoli" zajęła by chętnie Twoje miejsce, wiec je zwolnij
Szkoda, że wszystkie dzieci nie są traktowane równo. Może dziecko pracującej za najniższą krajową matki mającej zasądzone alimenty też chciałoby wyjechać na wycieczkę? Uprzedzę wszystkich, ja nie jestem tą matką. Nie widzicie tej niesprawiedliwości? Dlaczego drugie i każde kolejne dzieci z bogatych rodzin potrzebują a to jedno samotnej matki nie? Albo rodzin przekraczających nieznacznie dochód też nie potrzebuje?mgmg pisze:A poza tym wolę 500+ niż żeby z moich podatków łożyli na in vitro. Patologia zawsze była jest i będzie. Trzeba widzieć pozytywy. Ja znam mnóstwo rodzin, które dzięki 500+ wyjadą w końcu na wakacje i dzieci będą mogły zobaczyć coś więcej poza przysłowiowym swoim podwórkiem
To nie prywatna firma tylko budżetówka to raz. A dwa to dlaczego ktoś, kto pracuje nie może otrzymać za swoją pracą pieniędzy, które pozwolą godnie żyć (bez szleńczych zachcianek) a nie gorzej niż ten, kto nie pracuje a dostaje taką kasę jak ty.voodoo pisze:A co za problem się dogadać z pracodawcą aby zwolnił i przyjął na 1/2 etatu (a pozostały hajs pod stołem)? I będziesz miała 500+.