Strajk w Wierzbicy !!!

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
młoda000

Re: Strajk w Wierzbicy !!!

Post autor: młoda000 »

nie jestem z wierzbicy ani okolic. Droga Pani co piszesz po północy - rozumiem, że ciężko uwierzyć że ktoś ma swoje zdanie ale to nie powód by wpadać w paranoję, że tu wypowiadają się tylko byli i obecni pracownicy tego GOPSU. Ciężko przyjąć krytykę, szczególnie gdy nie ma się argumentów innych niż "WY BYŁYŚCIE GORSZE".
hejt land

Post autor: hejt land »

Ja również z waszą okolicą nie mam nic wspólnego, ale kobieto spać nie możesz z tej nienawiści i knucia. Wszędzie spisek, a jak sąd to pewnie za pieniądze, a jak krytyka to pewnie strajkujące i ich rodziny :D . Radzę udać się do specjalisty. Najgorzej stosować własną miarę i metody do innych.
wawa

Post autor: wawa »

hejt land pisze:Ja również z waszą okolicą nie mam nic wspólnego, ale kobieto spać nie możesz z tej nienawiści i knucia. Wszędzie spisek, a jak sąd to pewnie za pieniądze, a jak krytyka to pewnie strajkujące i ich rodziny :D . Radzę udać się do specjalisty. Najgorzej stosować własną miarę i metody do innych.

No właśnie najgorzej jak się mierzy własna miarą, a do specjalisty to wystarczy jak same chodzicie :ugeek: , a ja jestem z Warszawy :D
hej wy

Post autor: hej wy »

młoda000 pisze:nie jestem z wierzbicy ani okolic. Droga Pani co piszesz po północy - rozumiem, że ciężko uwierzyć że ktoś ma swoje zdanie ale to nie powód by wpadać w paranoję, że tu wypowiadają się tylko byli i obecni pracownicy tego GOPSU. Ciężko przyjąć krytykę, szczególnie gdy nie ma się argumentów innych niż "WY BYŁYŚCIE GORSZE".

Droga Pani ja nie rozliczam , o której Pani pisze i zapewniam ,ze w paranoję nie wpadam i krytyki się nie boję jeśli jest słuszna.Ten się nie myli, co nic nie robi i to jest główny argument z którym sobie niektórzy nie radzą. Argumenty to będą w sądzie proszę Pani ;)
hejt land

Pani bredzisławo nie jestem z warszawy,nie jestem strajkującą, ale pani i tak nic już nie przekona. Beton z pani i tyle. Odwołuję tego specjalistę. W pani przypadku i tak by nie pomógł. :D
młoda000

Post autor: młoda000 »

Żal mi pani na swój sposób. Oczywiste że argumenty będą w sądzie tylko czy Pani będzie wstanie uszanować wyrok, jeśli nie będzie on korzystny, czy jak wyżej sugerować będzie Pani, że ktoś kogoś opłacił.
beeaa

Post autor: beeaa »

ale o co chodzi w powyzszej konwersacji?? czy nie utracono oby sensu tej batalii? pozdrawiam :)
hejt land

Jedna pani tu próbuje zamącić nie koniecznie zdając sobie sprawę że nikt już jej nie akceptuje. Ale to jak z roszczeniowym klientem - dostaje decyzję odmowną i składa pięć wniosków następnych :D ;)

A sprawa prosta - dziewczyny w Wierzbicy upomniały się o normalność i ku uciesze byłych pracownic zwolnionych jak się zdaje za przekręty, same są teraz zwalnianie. Czytając o tym nie sposób nie odnieść wrażenia, że w tej gminie rządy absolutne sprawuje wójt i nikt nie ma prawa podskoczyć. Ale wersję drugą poznasz ok północy kiedy kopciuszek z tej gminy wyjdzie z balu u wójta i zasiądzie przed komputerem wróżąc jak ze szklanej kuli ;) :D :lol:
dla księżniczek

Post autor: dla księżniczek »

hejt land pisze:Jedna pani tu próbuje zamącić nie koniecznie zdając sobie sprawę że nikt już jej nie akceptuje. Ale to jak z roszczeniowym klientem - dostaje decyzję odmowną i składa pięć wniosków następnych :D ;)

A sprawa prosta - dziewczyny w Wierzbicy upomniały się o normalność i ku uciesze byłych pracownic zwolnionych jak się zdaje za przekręty, same są teraz zwalnianie. Czytając o tym nie sposób nie odnieść wrażenia, że w tej gminie rządy absolutne sprawuje wójt i nikt nie ma prawa podskoczyć. Ale wersję drugą poznasz ok północy kiedy kopciuszek z tej gminy wyjdzie z balu u wójta i zasiądzie przed komputerem wróżąc jak ze szklanej kuli ;) :D :lol:
A szklana kula na to :
Był sobie las, zielony las,
a w lesie sejm burzliwy
Bo zwierząt chór prowadził spór,
co znaczy być szczęśliwym.

Więc bury miś, kudłaty miś
pomedytował krótko
Szczęśliwym być to znaczy pić
i mieć porządne futro...

Pracować wciąż i piąć się wzwyż
orzekła piękna mrówka
A ślimak rzekł: mieć własny dom
z garażem i ogródkiem

A polny wiatr obieżyświat
przyleciał z końca świata
Szczęśliwym być to znaczy żyć
nie robić nic i latać...

Zasępił się posępny sęp
i rzecze zasępiony
A czy ja wiem szczęśliwy ten,
kto ma silniejsze szpony...

Przyleciał kos i zabrał głos
i rzekł niewiele myśląc
Szczęśliwym być to znaczy żyć
i gwizdać na to wszystko...

Aż nagle ktoś na pomysł wpadł
wśród sporów i dociekań,
A może by, a może tak
zapytać się człowieka..

I właśnie tu aż mówić wstyd!!!!!!

Do północy jeszcze trochę :geek: :ugeek:
hejt land

No właśnie zła królowa powróciła :D :D porażka. Dziewczyny z Wierzbicy ze skończoną i... miałyście do czynienia.
ODPOWIEDZ