Najbardziej funkcjonalne szablony to w tej chwili darmowy szablon wix bardzo funkcjonalny dodasz twiter, feccebok co tylko chcesz a strona pap-com to tylko wierzchołek góry który drzemie w tym szablonie. Jeśli nie macie strony to wystarczy wejść na stronę google wpisać wix ,zarejestrować się tworząc login i hasło i mozesz już pracować tworząc własny projekt.
Zasada jest jedna - udzielać informacji jeśli ma się pojęcie o czym się mówi! Maju!
Po pierwsze biuletyn informacji publicznej służy do zamieszczania informacji ale publicznych, a tym samym nie bardzo jest umieszczać informacje np. z fotkami o zrealizowanym pikniku itd.
Po drugie nie mylić informatyka z webmasterem. Strona musi spełniać standardy wynikające min. z dostosowania jej do osób niepełnosprawnych. Od 2015 zgodnie z przepisami aby strona została uznana za dostępną musi być zgodna z określonymi wytycznymi....odsyłam do aktów prawnych. Bez sensu jest płacić komuś 1500 zł jak za rok trzeba będzie to robić od początku, a na byle jakich szablonach to tworzenia serwisów tego się nie zrobi.
Po trzecie wykonanie strony to koszt rzędu 2 tys, opłata za serwer (zależy od usługodawcy a jest ich wielu) to ok. 500zł na rok i domena ok. 200,00 zł rocznie. Niestety umieszczanie informacji to ktoś z pracowników będzie musiał to robić. Chyba, że w umowie dot. stworzenia serwisu dodacie również administrowanie itd., ale to już pewnie koszt ok. 200zł miesięcznie. Rozejrzyj się dookoła na pewno coś znajdziesz, a jak nie to ogłoszenie. Tylko tyle mogę ci doradzić (ewentualnie jak kogoś znajdziesz to mogę przesłać wzór umowy na tego typu usługę).pozdro
więc powtórzę to co napisał Artur szablony wix są w tej chwili nie do zastąpienia proste i otwierające wiele możliwości ,ponadto jest to produkt us na polskim rynku zupełnie darmowy w języku polskim połaczyszgoz czym tylko chcesz faccebok ,twiter itp: dodasz cokolwiek chcesz aby był funkcionalny np: dla osób nie -pełnosprawnych.