strona internetowa OPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 31 sty 2014, 17:10

a w późniejszym terminie można ja rozbudować za dodatkową opłatą ?
~maja

Napisano: 03 lut 2014, 11:26

Czy w mniejszych osrodkach nie macie strony internetowej ? Jak to u was działa ?
~maja

Napisano: 03 lut 2014, 11:36

Najbardziej funkcjonalne szablony to w tej chwili darmowy szablon wix bardzo funkcjonalny dodasz twiter, feccebok co tylko chcesz a strona pap-com to tylko wierzchołek góry który drzemie w tym szablonie. Jeśli nie macie strony to wystarczy wejść na stronę google wpisać wix ,zarejestrować się tworząc login i hasło i mozesz już pracować tworząc własny projekt.
~Artur

Napisano: 03 lut 2014, 15:33

Dzięki za bardzo przekonywujący opis
~madzia

Napisano: 03 lut 2014, 16:13

ja mm BIP z ZETO Koszalin roczna opłata 492 zł
~Asia

Napisano: 03 lut 2014, 21:44

Zasada jest jedna - udzielać informacji jeśli ma się pojęcie o czym się mówi! Maju!
Po pierwsze biuletyn informacji publicznej służy do zamieszczania informacji ale publicznych, a tym samym nie bardzo jest umieszczać informacje np. z fotkami o zrealizowanym pikniku itd.
Po drugie nie mylić informatyka z webmasterem. Strona musi spełniać standardy wynikające min. z dostosowania jej do osób niepełnosprawnych. Od 2015 zgodnie z przepisami aby strona została uznana za dostępną musi być zgodna z określonymi wytycznymi....odsyłam do aktów prawnych. Bez sensu jest płacić komuś 1500 zł jak za rok trzeba będzie to robić od początku, a na byle jakich szablonach to tworzenia serwisów tego się nie zrobi.
Po trzecie wykonanie strony to koszt rzędu 2 tys, opłata za serwer (zależy od usługodawcy a jest ich wielu) to ok. 500zł na rok i domena ok. 200,00 zł rocznie. Niestety umieszczanie informacji to ktoś z pracowników będzie musiał to robić. Chyba, że w umowie dot. stworzenia serwisu dodacie również administrowanie itd., ale to już pewnie koszt ok. 200zł miesięcznie. Rozejrzyj się dookoła na pewno coś znajdziesz, a jak nie to ogłoszenie. Tylko tyle mogę ci doradzić (ewentualnie jak kogoś znajdziesz to mogę przesłać wzór umowy na tego typu usługę).pozdro
~winad

Napisano: 04 lut 2014, 11:57

więc powtórzę to co napisał Artur szablony wix są w tej chwili nie do zastąpienia proste i otwierające wiele możliwości ,ponadto jest to produkt us na polskim rynku zupełnie darmowy w języku polskim połaczyszgoz czym tylko chcesz faccebok ,twiter itp: dodasz cokolwiek chcesz aby był funkcionalny np: dla osób nie -pełnosprawnych.
~Artur

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x