strukturalne w pieczy zast. - Księgowość

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 19 gru 2013, 14:23

Czy wydatki za opłacenie pobytu dzieci w pieczy zastępczej kwalifikujecie do wydatków strukturalnych a jeśli tak to który kod?
~Anna

Napisano: 23 gru 2013, 14:41

Nikt nie wie, czy nie ma czasu? (co zrozumiałe pod koniec roku w księgowości niestety)
~Anna

Napisano: 31 gru 2013, 10:54

nawet mi do głowy nie przyszło żeby dawać pieczę w wyd.strukturalne
~Kiniak

Napisano: 31 gru 2013, 12:50

To dobrze, bo nie dawałam ale ostatnio o tym czytałam, że należy (ale tylko dopłatę do pobytu dziecka w pieczy zastępczej a wydatki np. celowe już nie)
~Anna

Napisano: 02 sty 2014, 17:13

Pani Agata Piłat z MF pisze, że do wydatków strukt. zaliczamy świadczenia na pokrycie kosztów utrzymania dziecka w pieczy zastępczej i środki na kontynuowanie nauki i usamodzielnienie, ale nie pisze w jakim kodzie.
~Nina

Napisano: 02 sty 2014, 20:24

oczywiście że wydatki na pieczę są strukturalne ale kod podam jutro z pracy
~Danka

Napisano: 03 sty 2014, 12:38

i jaki to będzie kod?
~gocha

Napisano: 03 sty 2014, 16:23

Czy ktoś wie jaki to będzie kod?
~Nina

Napisano: 05 sty 2014, 21:11

tylko środki na kontynuowanie nauki i usamodzielnienie,
~alka

Napisano: 04 mar 2014, 10:45

Dlaczego wydatki na utrzymanie dziecka w pieczy mają być wydatkiem strukturalnym? Czytałam artykuł p. Piłat, ale nie ma tam napisane dlaczego. Potraficie to uzasadnić. Jak dla mnie żadna to pomoc w wejściu/powrocie na rynek pracy (usamodzielnienia, edukacja) ani psychologiczne poradnictwo (chyba że opiekunowie są w tym kierunku wykształceni, ...ale to przecież utrzymanie w rodzinie to idąc tą drogą dlaczego świadczeń rodzinnych nie daje się do RB Ws też pomagają w utrzymaniu dziecka). Reasumując dlaczego utrzymanie dziecka w pieczy jest wydatkiem strukturalnym?
~Ola

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x