stypendia szkolne
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i ebnergetyczne
- Kontakt:
stypendia szkolne
Czy stypendia szkolne przyznawane w opiece liczymy do dochodu?
-
- Referent
- Zajmuję się: dod.mieszkaniowe,stypendia szkolne, KDR
- Kontakt:
Re: stypendia szkolne
Tak, liczymy.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna
- Kontakt:
Liczycie 3x 99,20 zł , na każde dziecko ?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
a co to za kwota

-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
- Kontakt:
Autorowi odpowiem, że liczymy, jeżeli było to wypłacone w okresie ostatnich 3 miesięcy. A byo na pewno, bo druga transza wypłaca się maj-czerwiec.
Apropo kwoty 99,20 zł jest to kwota najniższa z możliwych. Nie różnicujecie jej? I na jakiej podstawie ewentualnie dajecie tylko jedną kwotę? Pytam z czystej ciekawości. Bo u mnie obowiązuje 5 progów :/
Apropo kwoty 99,20 zł jest to kwota najniższa z możliwych. Nie różnicujecie jej? I na jakiej podstawie ewentualnie dajecie tylko jedną kwotę? Pytam z czystej ciekawości. Bo u mnie obowiązuje 5 progów :/
-
- Stażysta
- Kontakt:
koleżanka od stypendium podała mi taką tylko kwotę.Powiedziała, że wszyscy mają miesięcznie po równo. I od zawsze to było 80% zasiłku rodzinnego.Klara27 pisze: 03 sie 2021, 8:25
Jak wróci z urlopu muszę ją dopytac bardziej szczegółowo.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
- Kontakt:
Dziekuję. Gdybyś mogła, daj mi znać. Pozdrawiampapryczka pisze: 03 sie 2021, 12:19koleżanka od stypendium podała mi taką tylko kwotę.Powiedziała, że wszyscy mają miesięcznie po równo. I od zawsze to było 80% zasiłku rodzinnego.Klara27 pisze: 03 sie 2021, 8:25
Jak wróci z urlopu muszę ją dopytac bardziej szczegółowo.

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
a jezeli te pieniadze ze stypendium nie sa placone na konto wnioskodawcy tylko ida od razu na korepetycje czyli na konto firmy ktora prowadzi korepetycje????
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale to dochód wnioskodawcy nie firmy. Decyzje dostał wnioskodawca a że zlecił wypłaty firmie to już była jego wola....muusia pisze: 18 sie 2021, 10:51 a jezeli te pieniadze ze stypendium nie sa placone na konto wnioskodawcy tylko ida od razu na korepetycje czyli na konto firmy ktora prowadzi korepetycje????
Oprócz stypendia szkolne - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
proszę o pomoc
procent wydatków przyjęty do naliczenia podstawy dodatku mieszkaniowego
prosze o pomoc powierzchnia
umowa najmu a akt notarialny
kWh w programie NDM
ilośc osób
Informacja dla zarzadcy
jaka jest wysokosć
Świadczenie z PCPR
alimenty na mocy tytułu wykonawczego
Dodatek wyższy niż czynsz?
EMERYTURA
Jak wyglądają wasze Arkusze do decyzji z wyliczeniem dodatku?
Umowa najmu na pokój - jak liczyć?
Dochód z działalności gospodarczej na ryczałcie jak liczyć?
program sygnita parametry systemowe co zmieniam