sumaryczna kwota wypłat - dodatek dyfernecyjny

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
raksa
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

sumaryczna kwota wypłat - dodatek dyfernecyjny

Post autor: raksa »

Robię decyzję/informację od Wojewody i przy robieniu dodatku dyferencyjnego pojawia się komunikat:

Powtórne użycie opcji spowoduje wykonanie czynności mimo wyświetlonych ostrzeżeń lub informacji.
Sumaryczna kwota planu wypłat nie zgadza się z kwotą wynikającą ze świadczenia - 500,00 zł!
Powtórne użycie opcji spowoduje wykonanie czynności mimo wyświetlonych ostrzeżeń lub informacji. Sumaryczna kwota planu wypłat nie zgadza się z kwotą wynikającą ze świadczenia - 500,00 zł!

Jak można to poprawić by poszło dobrze?
bubek
Podinspektor
Zajmuję się: koordynacja
Kontakt:

Re: sumaryczna kwota wypłat - dodatek dyfernecyjny

Post autor: bubek »

po co poprawiać?
https://www.kasarodziny.pl/
Mysza
Praktykant
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Re: sumaryczna kwota wypłat - dodatek dyfernecyjny

Post autor: Mysza »

Ja mam Sygnity i tam się zaznacza, że to jest dodatek dyferencyjny. Później przy zatwierdzaniu trzeba zaznaczyć, że: zatwierdź decyzje pomimo niezgodności sumarycznej kwoty wypłat.
Przy sprawozdaniach zawsze mi pokazuje walidację miękką i w uwagach muszę pisać że mam wypłacane takie niskie dodatki dyferencyjne.
ODPOWIEDZ