niech sobie nalatują na mnie, mnie to lotto, o wdzięczności nawet nie pomyślałem, a krytykę zawsze uwzględniam, Aniu dzięki jesteś nader miła dla mnie, super dziewczyna z Ciebie )
po mnie tak łatwo nie spływa , na szczęście jestem wrażliwa nie tylko na swoim punkcie , miła jestem jak ktoś jest miły a jak nie to mam taki pazur że sama siebie zadziwiam . buldog , pamiętasz jak Zibi prosił mnie żebym pozdrowiła swojego szefa ? a Ty na to …buhahaha jak zwykle i żeby mu tylko F16 głowy nie urwało czy jakoś tak , nie myśl sobie mój drogi że mi ten drobiazg umknął . jestem na tyle spostrzegawcza i pamięć też mam niczego sobie . więc jak Wy się razem wygłupiacie , tak trochę moim kosztem to Wam te moje pazury pokażę, czy to szef czy nie wiem kto!!! za super dziewczynę dzięki , nareszcie coś zgodnego z prawdą
masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, patrz pod nogi bo się przewrócisz,
teraz nic sobie nie myślę bo bardzo mi się chce, już zadzieram jedną nogę i podlewam buahahaha
no źle mnie oceniasz buldog , wcale nie mam o sobie wysokiego mniemania , chodzi Ci o moją pamięć i pazur , że tak napisałam ? nic o mnie nie wiesz , jest wręcz odwrotnie ciągle słyszę od innych że nie wierzę w siebie . pokory też już się nauczyłam . widzę że trafiłam w jakiś czuły punkt , wcale nie miałam zamiaru Cię zdenerwować , obrazić, robić dochodzenia kim jesteś też nie mam zamiaru bo mi to do szczęścia niepotrzebne już to kiedyś Ci pisałam . dobra nie będę też dochodzić po co te kłótnie zdaje się fikcyjne , nie będę się mieszać w cudze porachunki , chociaż przez to że wdałam się w te gierki ktoś miał niezły ubaw poczytaj sobie jak mnie zeszmacił w forum cenzorum , czuję się z tym nadal bardzo kiepsko . buldog źle mnie oceniasz ale nadal Cię lubię i szanuję , pozdrawiam , a co do kalkulatora przepraszam ale naprawdę nie mogę pomóc.