kontrakt - Wzory pism

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 25 wrz 2008, 14:55

prosze o przesłaniekontraktu socjalnego na adres
[email protected]
~MAGDA

Napisano: 20 paź 2008, 13:58

bardzo proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego zawartego z osobą bezrobotną na adres [email protected] Z góry dziękuję za pomoc.
~karolina

Napisano: 21 paź 2008, 14:30

Bardzo proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego na adres [email protected]
~agnieszka

Napisano: 21 paź 2008, 15:14

wejdzcie na strone pcpr koszalin tam jest przykładowy kontrakt socjalny, ja skorzystałam, trzeba troche dodać od siebie. pozdro
~aaaaa~

Napisano: 21 paź 2008, 15:34

Proszę o przesłanie przykładowego kontraktu socjalnego już wypełnionego na adres [email protected]
Dziękuję
~agnieszka

Napisano: 17 lis 2008, 23:53

rowniez bardzo prosze o przeslanie konraktu socjalnego na
adres:[email protected]
dzieki!
~miki

Napisano: 29 lip 2009, 21:24

Bardzo proszę o przesłanie kontraktu socjalnego zawartego z osoba bezrobotną na adres [email protected]
~magda

Napisano: 12 sie 2009, 15:40

Jak możecie to mi też wyślijcie , dzięki mój adres: [email protected]
~ewa

Napisano: 06 mar 2010, 0:02

bardzo proszę o przesłanie przykładowych kontraktów socjalnych na mój adres e-mail [email protected] z góry dziękuje.
~~bratek~

Napisano: 07 mar 2010, 1:54

Serdecznie zwracam się do ludzi dobrego serca o pomoc nazywam się Marta mam 22lata jestem mężatko i mam 2 letnie dziecka obecnie z mężem nie pracujemy od kilku miesięcy nasze życie nabrało ciemnych barw mąż nie może znaleźć pracy całe lato pracował na budowie pomagają nam rodzice jak tylko mogą,ale to jest mało samych opłat mamy prawie 500zł potrzebne mi są pampersy dla dziecka, kaszki i ubranka środków czystości.Zwracamy się z bardzo mocną, gorącą i serdeczną prośbą do Państwa, z apelem o Pomoc o jaką kol wiek pomoc finansową, żywnościową materialną. Wszystko jest nam tak bardzo, bardzo potrzebne.

[email protected]
~MARTA

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x