co by nudno nie byłonowa30 pisze:No w sumie tak :/ co zrobić takie też mamy ustawy że można je interpretować na różne sposoby)

co by nudno nie byłonowa30 pisze:No w sumie tak :/ co zrobić takie też mamy ustawy że można je interpretować na różne sposoby)
zgadzam się z Tobą w zupełności art. 2 nie został zmienionymam56 pisze:Ludzie (niektórzy) ogarnijcie się . Co ma wspólnego Ustawa z dnia 4 kwietnia , z warunkami ubezpieczenia w KRUS ?
Ubiegający się o ZdO , ma złożyć oświadczenie . Czy będzie się dalej ubezpieczał w KRUS , czy nie , to nie Wasza sprawa .
Ps. Zdo , nie jest świadczeniem rodzinnym .
i co w zwiazku z tym ?mam56 pisze:
kb ale ty się wkurzaj na ustawodawców nie na naskb pisze:i co w zwiazku z tym ?mam56 pisze:
kurcze jak mnie wkurzaja takie sformulowania :" ma zlozyc oswiadczenie" - guzik prawda;-) MA ZAPRZESTAC PROWADZENIA GOSPOPDARSTWA a oswiadczenie to tylko dokument potwierdzajacy ten fakt..sami macie takie podejscie ze wystarczy zlozyc oswiadczenie wiec trudno sie dziwic ze rolnik nie ma swiadomosci co on tak wlasciwie ma zrobic zeby byc uprawnionym do zdo,sp i szo - chyba tylko cos tam w jakims miejscu podpisac...
Przepraszam powinno być "ewalu" .Gość pisze:"ewlu" , popieram 100% !!!