Mam problem w Amazisie, świadczenie pielęgnacyjne było przyznane do grudnia 2013 r. Więc teraz wprowadzam w styczni nowy wniosek nie zmianę decyzji i mi przyznaje od grudnia 2013 r. wyskakuje komunikat, że świadczenie piel. za miesi grudzień zostało przyznane na podstsawie poprzedniego wniosku co zrobić???
mam zatwierdzone wszystko gra. Tylko przyznaje mi od grudnia a nie od stycznia i wyskakuje komunikat \" świadczenie zostało przyznane na podstawie wniosku o numerze itd...\" możę do tamtej decyzji zrobić zmieniającą no ale musze nowy wniosek zrobić Elmer próbowałam nie da się wykasować
wykasowujesz to po rozpatrzeniu na zakładce ŚWIADCZENIE PIELĘGNACYJNE. Masz tam na żółto \"zasiłek\". Wchodzisz na to, pojawia się harmonogram i wykasowujesz XII. Potem robisz normalnie
No wpisałam date wydania orzeczenia z datą styczniową. Dałam złożenie wniosku w grudniu może dlatego przyznaje mi od grudnia. Zmieniałam datę złożenia wniosku na styczeń i jest ok. Ale dlaczego nie da się normalnie tak jak rzeczywistość u was te tak jest??????