świadczenie pielęgnacyjne a praca dziecka - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 12 kwie 2015, 17:43

To chyba ty jesteś tępy i dajesz sobie wciskać każda głupotę, bo ja jednak widziałam przypadki ze znacznym stopniem, które doskonale dawały sobie radę bez pomocy.
Nie każda choroba czyni z osoby nieporadną do tego stopnia, żeby potrzebowała pomocy na codzień i w każdym przypadku.
m&m

Napisano: 12 kwie 2015, 18:35

a dla mnie tępa pało wystarczy znaczny stopien zapamiętaj sobie,że czasami widzisz ale nie żyjesz z tą osobą i nie wiesz jak i co,i wiesz mi,że osoba ze znacznym stopniem zawsze wymaga opieki i zamilcz już bo wstyd .
postronny

Napisano: 12 kwie 2015, 19:39

A ja wiem, że nie jedna osoba ze stopniem znacznym potrafi być bardziej sprawna ode mnie, która nie ma orzeczonego żadnego stopnia. Ale jak bym zaczęła latać po lekarzach, to tez bym moze miała i znaczny.
m&m

Napisano: 12 kwie 2015, 19:57

postronny= ułomny
dffD

Napisano: 12 kwie 2015, 20:00

M&M tobie może pomoże specjalista od neurologii i psychiatrii klinicznej.
Gość

Napisano: 12 kwie 2015, 21:01

Ja to o naszych lekarzach w tym specjalistach wiem, ze bardziej potrafią wpędzić w jeszcze większą chorobę niż pomóc. Także korzystaj z nich sam.
m&m

Napisano: 12 kwie 2015, 21:40

mm miała byś znaczny ale od psychiatrii
zox

Napisano: 12 kwie 2015, 22:16

Ale mnie ten znaczny do niczego nie potrzebny.
m&m

Napisano: 13 kwie 2015, 8:00

.....bełkot :o
jatoja

Napisano: 13 kwie 2015, 8:17

mieliśmy taką sytuację nie dość że babce ŚP nie przysługiwało to jeszcze miała z tego tytułu zwrot , po uchyleniu decyzji ŚP sprawa przeszła przez SKO pozdrawiam
ZK150

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x