a co niektórzy twierdzą, że PUP nie chce wyrejestrowywać wsteczkiniaaaa pisze:dla mnie tez to jest paranoja. kobieta w urzedzie pracy powiedziała jej ze absolutnie nie ma takiej opcji zeby mogła zrezygnowac zasiłku dla bezrobotnych. kaze jej przyniesc od nas decyzje przyznającą i w tedy jej uchyli zasiłek dla bezrobotnych i bedzie miała do zwrotu od chwili przyznania ŚP. ja chyba zwariuje w tej pracy:)
no to przeczytajMirela pisze:Oczywiście że PUP u mnie nie wyrejestruje wstecz - nie ma takich przepisów aby im tego nakazywały dlatego przyznaję od dnia wyrejestrowania
więc może .. mój wyrejestrowuje bez problemówkiniaaaa pisze:kobieta w urzedzie pracy powiedziała jej ze absolutnie nie ma takiej opcji zeby mogła zrezygnowac zasiłku dla bezrobotnych. kaze jej przyniesc od nas decyzje przyznającą i w tedy jej uchyli zasiłek dla bezrobotnych i bedzie miała do zwrotu od chwili przyznania ŚP. ja chyba zwariuje w tej pracy:)
Oczywiście takie przepisy istnieją - ustawa o promocji zatrudnieni i instytucjach rynku pracy.Mirela pisze:nie ma takich przepisów aby im tego nakazywały
Za to przepisów które na to pozwalają nie maMirela pisze:dlatego przyznaję od dnia wyrejestrowania