Pani pobiera u nas świadczenie pielęgnacyjne, dostaliśmy zgłoszenie że Pani sobie dorabia co zrobić w takiej sytuacji ?? zgłosić się o przeprowadzenie wywiadu?
Dlaczego piszesz głupio Polska to kraj donosicieli. Polacy sami o sobie mówią źle, dlaczego. Czy obywatele innych krajów są nieskazitelni. Myślę jedynie że jesteśmy głupi bo tylko głupiec s.... w swoje gniazdo
Wiesz aiwa mam w nosie obywateli innych krajów żyję tu i teraz . Kto sr... w nasze gniazdo nasza władza która opluwa wszystko i wszystkich a z ustaw tłumaczy się całemu światu .. Ja tylko chciałam powiedzieć że te kobiety będące na świadczeniu niejednokrotnie wolałyby iść do pracy i zarabiać więcej (bo przecież nasz kochany rząd podwyższa średnią) niż siedzieć w domu z niepełnosprawnym dzieckiem i wykonywać tę ciężką pracę 24 h. A co się dzieje jakby oddały schorowane dziecko do ośrodka Państwo ile będzie za nie płacić ... Na pewno nie 1477zł tylko dużo dużo więcej. Wiadomo że wszystkie te kobiety (przeważnie samotne ) w jakiś sposób dorabiają i naprawdę ktoś musi być kompletną świnią i donosicielem aby uprzejmie poinformować ops.
Eliza 7536 nic nie zrozumiałaś, oczywiście że donosicielstwo jest naganne czy jak tam piszesz jest świństwem ale dlaczego przypisywać to Polakom. Więcej godności honoru i dumy z własnego kraju
Dumna???? Zawsze starałam dobrze ,,reprezentować "Polskę, ale jak tu być dumną z kraju którego rząd obraża wszystkich . Teraz to już jesteśmy obrażenie na wszystkich oprócz Węgier hahah W Izraelu taksówkarz wyprosił z samochodu Polaka . Dojdzie do tego że strach się przyznać na zachodzie że jest się z Polski- no oczywiście chyba że jesteś z tej opcji która ogląda TVP1 i jest dumna z dobrych zmian.
Pozdrawiam mimo wszystko i kończę skoro mamy inne przekonania