Powiedz szefowi, że Twoim zdaniem jest inaczej i jeśli on chce przyznania w takiej sytuacji, to tylko na wyraźne polecenie służbowe.Nutka pisze:też zamierzam odmówić, powołując się na ar.t 27, mój szef uważa jednak że skoro ma św. piel. na inną osobę to świadczenie rodzicielskie przysługuje
"Ewalu" czy będziesz taki uprzejmy i podzielisz się swoją decyzją odmowną dot. św. rodzicielskiego, podam swojego maila. Mam już coś napisane ale chciałabym porównać, z góry dziękuję i pozdrawiamewalu pisze:wyroki są w danej sprawie i nie są źródłem prawa ... dla przykładu: moja odmowa była w SKO, które utrzymało w mocy decyzję
uprzejmaalutkaw pisze:"Ewalu" czy będziesz taki uprzejmy i podzielisz się swoją decyzją odmowną dot. św. rodzicielskiego, podam swojego maila. Mam już coś napisane ale chciałabym porównać, z góry dziękuję i pozdrawiamewalu pisze:wyroki są w danej sprawie i nie są źródłem prawa ... dla przykładu: moja odmowa była w SKO, które utrzymało w mocy decyzję
Oczywiście uprzejmaewalu pisze:uprzejmaalutkaw pisze:"Ewalu" czy będziesz taki uprzejmy i podzielisz się swoją decyzją odmowną dot. św. rodzicielskiego, podam swojego maila. Mam już coś napisane ale chciałabym porównać, z góry dziękuję i pozdrawiamewalu pisze:wyroki są w danej sprawie i nie są źródłem prawa ... dla przykładu: moja odmowa była w SKO, które utrzymało w mocy decyzję