sygnity - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 23 sty 2014, 21:22

wprowadzam do sygnity wniosek o dodatek energetyczny, na koniec pojawia sie komunikat,że DE nie przysługuje, że ta osoba nie ma dodatku mieszkaniowego w tym okresie...a osoba ma mieszkaniówke do maja 2014 roku...o co chodzi
~kacha

Napisano: 24 sty 2014, 10:00

Sprawdź parametry w ustawieniach dotyczących DE.
~MZ

Napisano: 24 sty 2014, 10:43

MZ co powinnam dokładnie zmienić?
~kacha

Napisano: 24 sty 2014, 11:36

kto ma DE i DM w sygnity, prosze o kontakt
~kacha

Napisano: 24 sty 2014, 12:49

administrator- parametry systemowe, poustawiaj sobie DO KIEDY DE , dałam na 4 i mam na czas trwania decyzji na DM
~gaja

Napisano: 24 sty 2014, 13:14

gaja to nic nie dało , próbowałam juz wcześniej, nadal jak robie akceptacje to pojawia się komunikat,że dla tego wnioskodawcy nie przyznano DM w okresie w którym ma obowiązywać DE....a osoba ma do marca 2014 roku DM!
~kacha

Napisano: 24 sty 2014, 13:33

DO KIEDY w signity mama ustawione tylko do czasu obowiązywania rozporządzenia czyli do kwietnia jak ma krócej to system wyłapuje a jak dłużej DM np. do czerwca to muszę sama zamaczać ze chcę decyzję do do kwietnia bo ponoć sie inaczej nie da /;/;/;
~kr

Napisano: 24 sty 2014, 13:51

Zrób ręcznie ,jak wprowadzisz wniosek to zrób kwalifi.. tak... kwalif. + utw. dec. jak wejdziesz już w okienko gdzie jest pod. prawna itd to w polu rodzaj decyzji popraw na \"przyznane świadczeni\" i musisz po kolei zrobić plan wypłat sama!!- dasz radę, ja mam ten program od grudnia i wszyskkiego muszę się uczyć od nowa :-)
~tosia

Napisano: 24 sty 2014, 16:01

tylko pozazdrościć tego klikania, współczuję, przy 100 decyzjach
zabawa na całego
pozdrawiam
~KASIA

Napisano: 24 sty 2014, 16:42

mam tak : parametry systemowe- grupa administracyjne DM-(KLIKASZ NA +)rozwija się lista i masz OKRES DE , ZAZNACZ I ZMODYFIKUJ NA 4, i masz już na okres dodatku automatycznie
~gaja

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x