wprowadzam do sygnity wniosek o dodatek energetyczny, na koniec pojawia sie komunikat,że DE nie przysługuje, że ta osoba nie ma dodatku mieszkaniowego w tym okresie...a osoba ma mieszkaniówke do maja 2014 roku...o co chodzi
gaja to nic nie dało , próbowałam juz wcześniej, nadal jak robie akceptacje to pojawia się komunikat,że dla tego wnioskodawcy nie przyznano DM w okresie w którym ma obowiązywać DE....a osoba ma do marca 2014 roku DM!
DO KIEDY w signity mama ustawione tylko do czasu obowiązywania rozporządzenia czyli do kwietnia jak ma krócej to system wyłapuje a jak dłużej DM np. do czerwca to muszę sama zamaczać ze chcę decyzję do do kwietnia bo ponoć sie inaczej nie da /;/;/;
Zrób ręcznie ,jak wprowadzisz wniosek to zrób kwalifi.. tak... kwalif. + utw. dec. jak wejdziesz już w okienko gdzie jest pod. prawna itd to w polu rodzaj decyzji popraw na \"przyznane świadczeni\" i musisz po kolei zrobić plan wypłat sama!!- dasz radę, ja mam ten program od grudnia i wszyskkiego muszę się uczyć od nowa
mam tak : parametry systemowe- grupa administracyjne DM-(KLIKASZ NA +)rozwija się lista i masz OKRES DE , ZAZNACZ I ZMODYFIKUJ NA 4, i masz już na okres dodatku automatycznie