Witajcie, mam pytanie z racji że jestem nowa i niestety sama na fa musze wysłać informacje do biur o dłuznikach , dowiedziałam sie że można przez program, pracuje na sygnity, wcześniej poprzdnicy nie puszczali przez program, jak to się robi na co zwrócic uwagę.Proszę pomózcie, cholernie sie boje.
jesteś w Fa , po lewej - komunikacja z biurem inf gospodarczej. otwoprzą ci się 4 biura, robisz - utwórz aktualne zadłużenie, jak ci się zrobi to weryfikacja, zobacz czy to są twoi dłuznicy, możesz usunąc osobę ale system ci powie co jest na żle. jak dobrze to wysyłasz do każdego z biur. I to wszystko. Proste, tylko w kolejności. Poleci nie martw się
Hej wrzuciłam nowy post, mam problem z kwotą zadłużęń, możę zerkniesz. Wszystko o fajnie zostalo przez Ciebie opisane ale nie wiem gdzie robię bład bo kwoty zadłużeń z funduszu nie zgadzaja mi sie z kwotami jakie wywołuje z zestawienia zadłużenia na dzień na 14.07. (należność główna , odsetki na dzień itp zwroty) , może wiesz co robie nie tak że u wszytkich dłłuzników to nie gra. Wczytało mi ich wszytkich ale te kwoty różnia się. Znowu jestem w czarnej... Chyba zgłupieje. Jak generuje eksport przesyłu to co tam powinnam zaznaczyć FA, ZA , odestki, jakies decyzje??/?Ja zaznaczyłam i fa i za z odsetkami i jak samo fa z odsetkami to mi nie grały kwoty. Cofam sie o 6 mcy i 35 powsta