Sygnity i wydruk zadluzenia

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
*alala
Stażysta
Zajmuję się: FA/SR
Kontakt:

Sygnity i wydruk zadluzenia

Post autor: *alala »

Dzien dobry!

Mam jednego dluznika i dwie wierzycielki. Kazda ma oczywiscie inna sprawe, inna sygnature itd. I tu jest problem z wydrukiem. Jesli chodzi o odsetki to system pokazuje dokladnie ile od kogo w odrebnych tabelkach.
Jak wydrukowac naleznosc glowna w podzieleniu na te dwie osoby?? Siedze nad tym od rana i nigdzie nie moge znalezc odpowiedniego wydruku. Pomozcie...
basia17111
Stażysta
Zajmuję się: FA,DM,DE
Kontakt:

Re: Sygnity i wydruk zadluzenia

Post autor: basia17111 »

Witam Spróbuję pomoc. Proszę wejść na zakładkę dłużników, następnie wydruki indywidualne > wydruk zadłużenia na dzień, i tutaj jest podział na wierzycielki. Tylko takie wydruki znalazłam i z nich korzystam. osobiście wolałabym bardziej czytelne i wygodne. Pozdrawiam.
*alala
Stażysta
Zajmuję się: FA/SR
Kontakt:

Post autor: *alala »

Dzieki Basia! To juz cos. Sygnity swiruje, ze ma tyle mozliwosci wydrukow (potrzebnych do niczego) a podstawowych rzeczy nie ogarnia. Pozdrawiam
GRAS
Starszy referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: GRAS »

Basiu a sprawdz czy w tym wydruku dobrze przelicza odsetki, ja korzystalam z tego wydruku a po którejs z kolei aktualizacji te odsetki sie rozjechały inne pokazuje wydruk w Rejestrze dłuzników a inne w ydruku indywidualnym
basia17111
Stażysta
Zajmuję się: FA,DM,DE
Kontakt:

Post autor: basia17111 »

Sprawdziłam na dłużniku, który część zadłużenia spłacił i ma trzy wierzycielki. U mnie się zgadza. Musisz pamiętać aby przed zrobieniem wydruku zrobić aktualizację zadłużenia odsetek (na dzień wydruku).
ODPOWIEDZ