Dzien dobry!
Mam jednego dluznika i dwie wierzycielki. Kazda ma oczywiscie inna sprawe, inna sygnature itd. I tu jest problem z wydrukiem. Jesli chodzi o odsetki to system pokazuje dokladnie ile od kogo w odrebnych tabelkach.
Jak wydrukowac naleznosc glowna w podzieleniu na te dwie osoby?? Siedze nad tym od rana i nigdzie nie moge znalezc odpowiedniego wydruku. Pomozcie...
Sygnity i wydruk zadluzenia
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA/SR
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA,DM,DE
- Kontakt:
Re: Sygnity i wydruk zadluzenia
Witam Spróbuję pomoc. Proszę wejść na zakładkę dłużników, następnie wydruki indywidualne > wydruk zadłużenia na dzień, i tutaj jest podział na wierzycielki. Tylko takie wydruki znalazłam i z nich korzystam. osobiście wolałabym bardziej czytelne i wygodne. Pozdrawiam.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA/SR
- Kontakt:
Dzieki Basia! To juz cos. Sygnity swiruje, ze ma tyle mozliwosci wydrukow (potrzebnych do niczego) a podstawowych rzeczy nie ogarnia. Pozdrawiam
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Basiu a sprawdz czy w tym wydruku dobrze przelicza odsetki, ja korzystalam z tego wydruku a po którejs z kolei aktualizacji te odsetki sie rozjechały inne pokazuje wydruk w Rejestrze dłuzników a inne w ydruku indywidualnym
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA,DM,DE
- Kontakt:
Sprawdziłam na dłużniku, który część zadłużenia spłacił i ma trzy wierzycielki. U mnie się zgadza. Musisz pamiętać aby przed zrobieniem wydruku zrobić aktualizację zadłużenia odsetek (na dzień wydruku).
Oprócz Sygnity i wydruk zadluzenia - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
prawo do świadczenia z FA
Sprzeczności
Dłużnik artysta
Jeden dłużnik dwie wierzycielki
aktuany Dz.U
co z funduszem alimentacyjnym
decyzja o zwrocie FA
Umorzenie
co teraz? dłużnik alimentacyjny
Dłużnik - wniosek o zwrot prawa jazdy (może de Charette pomoże?)
Zobowiązanie do zarejestrowania
ściganie dłużnika wniosek złozony przez rradcę prawnego
alimenty na rzecz dziecka które urodzilo dziecko
Jak ręcznie wprowadzić zwrot w Sygnity?
Decyzja o uchylaniu się
ulga na dzieci- czy wliczyć do dochodu wierzycielce