Sygnity Lista wypłat Św.Rodzicielskie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 08 lut 2016, 15:46

Witam, czy ktoś coś mi podpowie-chcę zrobić przelewy dla św.rodzicielskiego-a na przelewach drukuje się tytułem: jednorazowa zapomoga .....?
(wersja 2-0.6 DP003)
bietka333*

Napisano: 09 lut 2016, 10:24

Możecie podpowiedzieć jak jest u was?
bietka333*

Napisano: 09 lut 2016, 10:43

Opis ten można zmieniać samodzielnie (to jest opis listy wypłat, który oprogramowanie tylko podpowiada, ale można zmienić).
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 lut 2016, 12:24

Generuję listę: zaznaczam becikowe i świadczenie rodzicielskie. Opis listy poprawiłam na ŚRodz. Ale Rodzaj listy cały czas zostaje becikowe i nie mogę tego poprawić.A na przelewie jest tylko becikowe nie ma nic o św/rodzicielskim.
bietka333*

Napisano: 09 lut 2016, 12:40

Potrzebujemy więcej informacji o tym przypadku - proszę zgłosić na serwis i napisać dokładnie jaki format przelewu, jakie znaczniki użyte w nim itd. to pomożemy.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 lut 2016, 14:04

To nie jest jakiś konkretny przypadek, tylko problem ogólnopolski. Otóż chodzi o to, że w programie SR Sygnity jest możliwość zrobienia łącznej listy na zapomogę i św. rodzicielskie. Natomiast Sygnity nie rozbiło - nie stworzyło możliwości zrobienia odrębnej listy na św rodzicielskie i zapomogę. Owszem, można zrobić taka odrębną listę po wybraniu sobie jakie świadczenie chcemy na tą listę wrzucić. Ale problem dalej pozostaje.

Myślę, że Sygnity powinno wyodrębnić możliwość wykonania osobnej listy na świadczenie rodzicielskie - bo teraz mogę takową zrobić, ale w widoku wszystkich list wypłąt jest ona widoczna jako lista na zapomogę... :(
07 zgłoś się

Napisano: 09 lut 2016, 14:08

Konkretny przypadek polega na tym że nie zapisuje się u @bietka333* to co trzeba w przelewie, choć powinno i dlatego niezbędne jest zgłoszenie. A swoją propozycję możesz jak najbardziej zgłosić jako propozycję zmiany na serwis.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 lut 2016, 14:29

Otóż Tomku...problem o którym pisze @bietka333* występuję u wszystkich użytkowników programu SR Sygnity. I o to jej właśnie chodzi - że lista wypłat którą zrobiła dotycząca św. rodzicielskiego widnieje w systemie jako lista wypłat dla jednorazowej zapomogi z tyt. urodzenia się dziecka. I nikt tego nie zmieni. Chyba że Sygnity poprawi funkcjonalność programu i rozbije wypłatę zapomogi i św,. rodzicielskiego na OSOBNE dwie listy, bo na razie te dwa świadczenia są na łącznej liście. I tu tkwi clou problemu... :D Pozdrawiam
07 zgłoś się

Napisano: 09 lut 2016, 14:32

Bez zgłoszenia z taką propozycją zmiany na pewno nic się nie zmieni. A jak już napisałem, opis listy można zmienić samodzielnie, a on podpowiada się do przelewu, więc problemu nie powinno być, chyba że ktoś ma inny znacznik niż opis listy wpisany do ustawień przelewu.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 lut 2016, 16:40

Zgłoszenie do Sygnity było dziś -nawet udało mi się dodzwonić. Odpowiedź na moje pytanie:
Treść rozwiązania:
W nowej wersji JTC (2-1.6) jest możliwość modyfikacji tektu w polu tytułem na wydruku przelewu bankowego.
Będę miała tą wersję w czwartek wiec cierpliwie czekam.
07 zgłoś się-dokładnie opisałeś mój problem:-) Pozdrawiam.
bietka333*

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x