SYGNITY NOWA WERSJA A ZGON DŁUŻNIKA - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 23 wrz 2015, 9:23

Mam pytanko w związku ze zgonem dłużnika. W starej wersji można było całe zadłużenie wygasić w operacjach, a teraz w nowej wersji jak to zrobić skoro nie wyświetla mi się nigdzie taka opcja ?? Można jedynie robić to ręcznie, czyli każdą pozycję wypłaty osobno ??
Gość

Napisano: 23 wrz 2015, 9:41

Można zawsze- w administracja - dane osobowe - lista osób - aktualizacja, wyszukujesz osobę wpisujesz datę zgonu i wszystko samo się dzieje, pozdrawiam
mmz

Napisano: 23 wrz 2015, 9:49

Już próbowałam w ten sposób, ale się nie da wpisać daty zgonu.
Gość

Napisano: 23 wrz 2015, 11:15

Też mam ten problem bo mam wygasić zadłużenie i nie wiem jak. Proszę o pomoc :(
Anet36

Napisano: 23 wrz 2015, 11:45

sygnity odpowiedzialo mi tak:
" W oknie "Lista wypłaconych pozycji dłużnika" proszę przez przycisk <Umorzenie/ wygaśnięcie zwrotu> umorzyć odpowiednie pozycje. Decyzję o umorzeniu można utworzyć w korespondencji z dłużnikiem."
+ewa

Napisano: 23 wrz 2015, 11:51

nie ma takiej opcji - nie można wygasić zadłużenia
kiedy będzie można pracować na tym programie - szlak człowiek trafia jak długo sygnity będzie robić jaja
dsr

Napisano: 25 wrz 2015, 8:34

Brawo!!!! Musimy wchodzić w każdą pozycję i ręcznie umarzać!!! Co to za odpowiedź z Sygnity: "umorzyć odpowiednie pozycje" przecież jak dłużnik umiera to wygaszamy WSZYSTKIE pozycje, więc miła zabawa:). Bardzo miło z ich strony, naprawdę bardzo :evil:
fanfa

Napisano: 01 paź 2015, 13:09

a co z wnioskiem na nowy okres zasiłkowy. Daję decyzję odmowną czy zostawiam wniosek bez rozpatrzenia?
nowy okres

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem