Jak poprzerzucać? Tam wszystko jest na szaro jako nieaktywne- też mam najnowszą aktualizacjęHawcia pisze: ↑05 wrz 2023, 11:50W Sygnity jak macie wprowadzony wniosek to obok " zakładki" modyfikuj macie zakładkę @ i tam są dwie pozycje Pesel i Dochody trzeba najechać na dochody i poprzerzucać weryfikacje. Ja tak przynajmniej robięMoże w ustawieniach trzeba coś zmienić żeby to robiło z automatu.... Do tego jeszcze nie doszłam
![]()
A weryfikacje masz porobione ?zocha1234 pisze: ↑05 wrz 2023, 14:09Jak poprzerzucać? Tam wszystko jest na szaro jako nieaktywne- też mam najnowszą aktualizacjęHawcia pisze: ↑05 wrz 2023, 11:50W Sygnity jak macie wprowadzony wniosek to obok " zakładki" modyfikuj macie zakładkę @ i tam są dwie pozycje Pesel i Dochody trzeba najechać na dochody i poprzerzucać weryfikacje. Ja tak przynajmniej robięMoże w ustawieniach trzeba coś zmienić żeby to robiło z automatu.... Do tego jeszcze nie doszłam
![]()
![]()
Tak.Hawcia pisze: ↑05 wrz 2023, 14:16A weryfikacje masz porobione ?zocha1234 pisze: ↑05 wrz 2023, 14:09Jak poprzerzucać? Tam wszystko jest na szaro jako nieaktywne- też mam najnowszą aktualizacjęHawcia pisze: ↑05 wrz 2023, 11:50W Sygnity jak macie wprowadzony wniosek to obok " zakładki" modyfikuj macie zakładkę @ i tam są dwie pozycje Pesel i Dochody trzeba najechać na dochody i poprzerzucać weryfikacje. Ja tak przynajmniej robięMoże w ustawieniach trzeba coś zmienić żeby to robiło z automatu.... Do tego jeszcze nie doszłam
![]()
![]()
No właśnie. Sygnity odejmuje od przychodu składki i tyle, a co z kosztami uzyskania przychodu? Coś się zmieniło ? Do tej pory brało się dochód odjąć składki