Mam taką sytuację, Koordynacja wyszła teraz z lat 2019/2020 , wyszło to po zakończeniu okresu. Rodzinne zostało wypłacone na podstawie naszej decyzji. Uchyliłam tą decyzję po otrzymaniu pisma od Wojewody. Teraz mi przyszła decyzja Z UW, przyznano świadczenie, no i jest ten zapis na decyzji, że zostanie wypłacone, jeżeli nie było wcześniej wypłacone na podstawie naszej decyzji. Więc wiadomo, skoro było, to nie dostanie drugu raz. Aleee teraz jest taki problem. Wczytałam decyzję UW do systemu ( przyszła w wersji elektronicznej. Tam jest przyznane świadczenia i utworzony plan wypłat, jak usuwam plan wypłat, to nie da się zaakceptować decyzji, bo krzyczy że niektóre świadczenia nie mają plany wypłat, jak zostawię plan to podciągnie do wypłaty. To co trzeba zrobić ? Zmodyfikować na zera ? ale wtedy raz, że nie wiem czy się da zaakcepować, dwa może mi utworzyć na liście wypłat z pozycją 0 zł, i w liczbie świadczeń potem się też nie będzie zgadzać.
i drugie pytanie, Dajecie jakąś info do Osoby, że świadczenie to zostało zaliczone jako świadczenie wypłacone na podstawie naszej decyzji ? czy tylko jakaś adnotacja do akt, żeby było wiadomo, czemu wypłaty nie ma?