Po dzisziejszej aktualizacji zdo przyznaje tylko od 01.05.2014 r.? Czy tez tak macie? Nie można się do nich dodzwonić dlatego nie wiem co i kiedy zamirzają zrobić
też! Mało tego - nadal nie mogę zrobić listy ze składek na FUZ i ZUS - mam "zawieszoną" wypłatę dla kilku osób, i za chiny, żadnymi możliwymi sposobami nie da się tego odwiesić. Pisałam do nich, kazali wysłać zrzut decyzji, wysłałam i nic... Czekam... Nawet nie mam potwierdzenia zarejestrowania problemu! Czyżby się im skrzynki zapełniły?!
w takim stanie rzeczy - w jakim jest teraz jest program sygnity, nie jestem w stanie prawidłowo zrobić decyzji - jak Wam się udaje?
źle przelicza składkę społeczną - jak dodam z dwóch decyzji sam maj to wychodzi mi kwota 147,91 - mam to ręcznie zmieniać? - o odsetkach nie wspomnę, że w treści są od 01.05.2014 - 31.05.2014
masakra jakaś
ale mi przyznaje od 01.07.2013 do 14.05.2014 w jednej decyzji, potem trzeba wprowadzić drugi raz ten sam wniosek i wydaje drugą decyzję od 15.05.2014 bezterminowo - tylko w treści decyzji (w sentencji) jakieś bzdury o kodach świadczenia wypisuje, że przyznaje za okres od 1-14 maja również - nie wiem co z tym zrobić, bo taka decyzja nie może być - szczególnie, że (nie wiedzieć czemu) są dwie decyzje