Witam,
mam pytanie do osób, które pracują już na SOW. Czy na etapie zakładania naborów dodajecie szablony dokumentów (pism)? Można je ewentualnie edytować w trakcie przygotowywania takiego pisma w SOW?
jeśli dodajesz szablon pisma (sprawdź jeszcze raz czy dobry plik dołączasz) i nadal przy teście otwiera się co innego, to dzwoń na infolinię (odradzam, czasami łączy z jakimiś niekompetentnymi osobamistokrotka75 pisze: ↑18 maja 2020, 14:17Do Tomasza1981
podpowiedz proszę jak dodać szablon pisma, niby to takie proste, ale jak dodaje i na etapie "tekst zmienny" to pokazuje mi wniosek, i szlak mnie trafia, bo pododawałam tych pism ale żadne nie otwiera się jako pismo tylko wniosek.
pozdrawiam
A jak dodasz już szablon to klikasz "zapisz" na dole strony? Może i głupie pytanie, ale sam się za pierwszym razem dałem na to złapać.stokrotka75 pisze: ↑18 maja 2020, 14:17Do Tomasza1981
podpowiedz proszę jak dodać szablon pisma, niby to takie proste, ale jak dodaje i na etapie "tekst zmienny" to pokazuje mi wniosek, i szlak mnie trafia, bo pododawałam tych pism ale żadne nie otwiera się jako pismo tylko wniosek.
pozdrawiam