w imieniu ERUDIUM Centrum Szkoleniowego zapraszam Państwa na ogólnopolskie szkolenie o tematyce:
ŚWIADCZENIA RODZINNE I ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZE 2018/2019
- STARE I NOWE PROBLEMY
WYBRANE ZAGADNIENIA Z PROBLEMATYKI EGZEKUCJI ADMINISTRACYJNEJ NIENALEŻNIE POBRANYCH ŚWIADCZEŃ RODZINNYCH I ŚWIADCZEŃ WYCHOWAWCZYCH (500 PLUS)
31.03 - 02.04.2019r. SANDOMIERZ (3 dni - niedziela-wtorek)
Prowadzący:
Anna Kawecka
- absolwentka Uniwersytetu Jagiellońskiego, prawnik, wieloletni praktyk, etatowy członek Samorządowego Kolegium Odwoławczego w Krakowie, współautor Komentarza do Ustawy o świadczeniach rodzinnych, Praktycznego Komentarza pt. Świadczenia rodzinne po zmianach od 1 stycznia 2016 r., oraz wielu innych publikacji z zakresu ustawy o świadczeniach rodzinnych i ustaw pokrewnych (np. Karta Dużej Rodziny, Świadczenia Rodzinne, Program Rodzina 500 plus), doświadczony trener prowadzący szkolenia i doradztwo z obszaru prawa administracyjnego oraz postępowania egzekucyjnego od 2004r., konsultant jednostek samorządu terytorialnego. Autor wielu publikacji z zakresu administracji publicznej oraz pomocy społecznej, ekspert Serwisu Prawa Pracy i Ubezpieczeń Społecznych.
Zakwaterowanie w hotelu o wysokim standardzie - Hotel Mały Rzym*** ok. 1,2 km od Starego Miasta i 400m od dworca autobusowego.
Szczegółowy harmonogram szkolenia wraz z kartą zgłoszeniową znajdą Państwo w załączniku niniejszej wiadomości.
NAJNIŻSZA CENA SZKOLENIA NA RYNKU 990 zł/os
Koszt szkolenia obejmuje wykłady oraz zakwaterowanie i wyżywienie.
Liczba miejsc ograniczona! Zakwalifikowanie zależne od kolejności zgłoszeń!
Zgłoszenia prosimy przesyłać do dnia 15.03.2019r. faksem na nr 12 423 45 92 lub na adres [email protected]
ja byłam dwa razy u Mazurkiewicza w Zakopcu. A w tym roku nie zrobili szkolenia ze świadczeń. Również dostałam ofertę erudium ale do sandomierza niestety nie mam dobrego połączenia, a jechać 10 godzin z 4 przesiadkami to nie mam ochoty. Jak ktoś ma namiary na jakieś inne kilkudniowe szkolenia to dajcie znać