SZKOLENIA Z USTAWY O PIECZY - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 13 paź 2011, 11:24

Mnożą się szkolenia. Mam pytanie - które może być lepsze? Prowadzone przez:
a) Katarzyna Tryniszewska- adwokat, współpracowała z Sejmową Podkomisją Nadzwyczajną ds. rozpatrywania rządowego projektu ustawy o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej,
b) Anna Kuszczuk Główny specjalista Wydziału Opieki nad Dzieckiem i Rodziną, Departamentu Polityki Rodzinnej Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. Doświadczony trener i szkoleniowiec. Kilkunastoletnie doświadczenie, jako praktyk w instytucjach pomocy społecznej w zakresie pomocy dziecku i rodzinie.

~Lilianna

Napisano: 13 paź 2011, 11:32

jakie pojecie o tak wąskiej dzidzinie moze miec jakis adwokacina?
~jarek

Napisano: 13 paź 2011, 17:20

pani Anna Kuszczuk jest dobrym specjalistą, współpracowałam z nią w zakresie programów nad dzieckiem i rodzina i zawsze była kompetentna w udzielaniu wszelkiej pomocy.
~Iza

Napisano: 25 paź 2011, 0:40

Pozdrawiam szkolenie prowadzone przez Panią Katarzynę Napiórkowską Naczelnika w Wydziale Opieki nad Dzieckiem i Rodziną w Departamencie Polityki Rodzinnej Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. Byłam wraz z koleżankami na szkoleniu z tą Panią i jestem bardzo zadowolona. Szkolenie odbywało się w Bydgoszczy. Na szkoleniu z Panią Kuszczuk były moje koleżanki w Olsztynie i nie są zadowolone. Na szkoleniu Pani Kuszczuk przekazała tylko to co jest na stronie ministerialnej. Pani Naiórkowska zaś prowadzi szkolenie bardzo rzeczowo i merytorycznie, odpowiada indywidulanie na każde pytanie, a nawet przesyła odpowiedzi na maila. Z tego co wiem obecnie będzie prowadziła szkolenie w Słupsku 14 listopada . Pozdrawiam Irmina. Namiary na szkolenie [email protected].
~Irmina

Napisano: 16 lut 2012, 20:40

Ja natomist byłam zarówno na szkoleniu i u Pani Anny Kuszczuk jak i u Pani Katarzyny Napórkowskiej. Ja oraz moje koleżnki z pcpr zdecydowanie bardziej byłyśmy zadowolone ze szkolenia prowadzonego przez Panią Annę Kuszczuk. W czasie szkolenia Pani Anna odnosi sie często do praktyki. Widac że ma ogromne doświadczenie w pracy z rodzinami, a co najważnijsze ma łatwośc przekazywania wiedzy, jest osobą bardzo miłą. Nic nie mam do Pani Katarzyny, ale wolę pania Annę.
~Dorota

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x