~Iza
macie taki ogólny druk czy taki wzór(gotowiec) złożony przez podopiecznego? bo taki pusty wzór to mam:( ale w niczym mi on nie pomaga;( mi chodzi o szczegóły NA CO PRZEZNACZE...remont-czy wyszczególniać płyty, profile czy tak ogólnie napisać, że na remont i urządzenia gosp.domowego-łóżko, biurko...
my mamy taki gotowy wzór, który opracowaliśmy na szczeblu wojewódzki ale tam jest taka opcja, że wychowanek wpisuje że wyżej wymieniona pomoc przeznacza na::::::: i wymienia ale nie aż tak szczegółowo tylko np. poprawę warunków mieszkaniowych itp
aha;) ok to napiszę po prostu remont i niezbędne wyposażenie;) a co trzeba dołączyć? wychowanek ma wrócić w listopadzie do domu, kiedy trzeba złozyć ten wniosek?
powinien złożyć wniosek jak wróci do rodziny. u nas do bardzo ogólnego wniosku o pomoc na zagospodarowanie trzeba dołączyć kartkę na której są konkretne rzeczy które planuje wychowanek zakupić z cenami i pieczątkami sklepów w których będzie kupował, póżniej musi przynieść faktury na dokładanie te same artykuły i ceny