szkolenie

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
pytająca1
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

szkolenie

Post autor: pytająca1 »

Czy ktoś poleci szkolenie, które będzie się odbywało w najbliższym czasie z funduszu alimentacyjnego (aktualności, zmiany) dla OWW ?
paulaaaPP
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Re: szkolenie

Post autor: paulaaaPP »

Polecam Szkolenie ON line z P. Mazurkiewiczem, po szkoleniu jest 10 minut konsultacji, można zadawać pytania. O ile pamiętam to organizuje je firma OTI. Termin wybierasz sama, kiedy Ci pasuje.
Kasiastan
Praktykant
Zajmuję się: doradztwo
Kontakt:

Post autor: Kasiastan »

świadczenia500+
Stażysta
Zajmuję się: wszystko co możliwe
Kontakt:

Post autor: świadczenia500+ »

MODUS teraz ma szkolenie3 września. Webinarium 9-12
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Ewela77 »

polecam szkolenie u Mazurkiewicza z tym, że lepsza opcja jest szkolenie stacjonarne bo wtedy podwójnie można pozyskać wiedzę i od szkolącego i od innych uczestników. Ja się dużo razy przekonałam, ze od innych osób zajmujących się czy to świadczeniami rodzinnymi czy funduszem można się duuużo dobrego dowiedzieć :)
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
beatab
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: beatab »

Ewela77 pisze: 27 sie 2021, 7:36 polecam szkolenie u Mazurkiewicza z tym, że lepsza opcja jest szkolenie stacjonarne bo wtedy podwójnie można pozyskać wiedzę i od szkolącego i od innych uczestników. Ja się dużo razy przekonałam, ze od innych osób zajmujących się czy to świadczeniami rodzinnymi czy funduszem można się duuużo dobrego dowiedzieć :)
Ale teraz szkolenie o stacjonarne to jest trudno. Patrzałam i tylko duże miasta Warszawa Poznań Kraków. Echhh szkoda że w Szczecinie nie ma :-( Jakby ktoś wiedział to niech da znać.
ODPOWIEDZ