Szkolenie KARTA DUŻEJ RODZINY - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 16 lip 2014, 11:01

to powinno być kryterium przyjmowania do pracy, a nie temat szkolenia po tym, jak już za jajka i smietane ktoś was pozatrudniał
xyzz

Napisano: 16 lip 2014, 23:10

a ja jadę do Kielc na szkolenie z CKIUF . Pa czas iść spać i rano do roboty :lol:
renia12

Napisano: 21 lip 2014, 12:24

west pisze:Ludzie, litości. Z czego tu się chcecie szkolić?
Jeżeli wydaje Ci się, że wiesz wszystko to masz rację - wydaje Ci się.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 22 lip 2014, 10:25

Witam,
nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale muszę gdzieś wyładować swój gniew. Jesteśmy posiadaczami karty KDR i niestety już dwukrotnie spotkaliśmy się ze strony tzw. "partnerów" programu z niegrzecznym zachowaniem. Pierwszym razem gdy napisaliśmy zapytanie o cenę pobytu zimowego i turnusu rehabilitacyjnego dla naszej rodziny (w tym niepełnosprawnego dziecka) do uzdrowiska Rabka do jednego z widniejących na wykazie strony www.rodzina.gov.pl "partnerów" - recepcja nas zbyła (delikatnie mówiąc) oczywiście oferty nie przedstawiając. Drugim razem gdy zadzwoniłam na recepcję innego "partnera" z zachodniopomorskiego z zapytaniem o cenę pobytu w ich obiekcie ze zniżką na KDR - recepcjonistka nie była zorientowana i trzymając mnie na linii podpytywała inny personel tłumacząc coś na wzór: wiesz ta zniżka z MOPR dla biednych. Bynajmniej biedni nie jesteśmy, ale widać poziom wyszkolenia i przygotowania kadr u zgłaszających się "partnerów" programu. Żenada.
mama3plus

Napisano: 22 sie 2014, 12:03

mama3plus pisze: Bynajmniej biedni nie jesteśmy,
No właśnie- biedny nie skorzysta bo go nawet na te zniżki nie stać a ten co go stać na kolonie fochy strzela ze traktowany jest jak biedny, i komu ten KDR potrzebny?
xxxyyyzzz

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x