https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... omosc.html
No oczywiście tak jak pani Kopacz w expose szastała obietnicami i miliasrdami tak pan Komorowski spokojny jest o sasiada Niemcy, tak jak niemiecki papież poszedł na wcześniejszą emeryture tak i armia niemiecka nie będzie flaków wyprówała ze swojej mlodzieży bo nie po to w nich inwestuje miliony aby od jednej kulki tracić czy później leczyć stres pourazowy, ale pan Komorowski jest spokojny o armie polską wszak ludobójstwo to już prawie normalna sprawa w Polsce, wszyscy sie do tego przyzwycxzaili, ze kiboli jest dużo wiec jakoś sie pomanipuluje i spoko - damy radę. Staram sie nie być cyniczna ale jak widać tego typu wypowiedzi głowy państwa i ta beztroska powoduje, ze gdybym miała na to wpływ to w pierwszej kolejności na wojne poslałabym tych trzech panów: Komorowskiego, Tuska i Sikorskiego i ich najblizsze rodziny aby poczuli na własnej skórze co to znaczy stres i strach o najbliższych.
Trudno mi doprawdy zrozumieć kto - jakie typy ludzi wybraly tak niekompetentne osoby, bez zasad, bez odpowiedzialności, zadufane w sobie, na tak odpowiedzialne stanowiska.
Aż wierzyć sie nie chce, że można tak sprofanować najwyższe urzedy w państwie!
Wstyd mi, za to, że nie miałam więcej sily i daru przekonywania aby w XXI wieku do tego stopnia cofnąć sie w czasie i doprowadzieć do takiego chaosu