szkolenie z Mazurkiewiczem Warszawa - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 18 mar 2016, 8:41

czy ktoś wczoraj był i czy są jakieś rozbieżności pomiędzy tym co mówi ministerstwo?
justa84

Napisano: 18 mar 2016, 9:27

Ten to cwaniak pełną gębą...znalazł sposób na życie.....podziwiam gościa...trzepie kasę na frajerach równo......jednocześnie nie podziwiam ludzi którzy mu dają zarobić.....
KAtarzynamakatar

Napisano: 18 mar 2016, 9:47

skonczcie z tym mazurkiewiczem i jego bzdurami do szescianu od lat wygadywanymi - ten koles juz po tygodnie nie trybi co nawygadywał na poprzednim szkoleniu. A wy dalej bezkrytycznie nabijacie mu kabze
opswgminie

Napisano: 22 mar 2016, 17:08

Dokładnie, też nie rozumiem tego zachwytu nad Mazurkiewiczem. Byłam wielokrotnie na szkoleniach z MAzurkiewiczem, Piskozubem czy Wardachem i nie rozumiem, dlaczego niektórzy mówią, że to właśnie Mazurkiewicz jest jakimś autorytetem w dziedzinie pomocy społecznej. Ceny jego szkoleń z kosmosu, a on sam jest bardzo przeciętnym wykładowcą, najsłabszym spośród wymienionych. Ale jak gopsy głupie to niech mu dalej płacą.
marta86

Napisano: 22 mar 2016, 17:40

Nikt nikomu nie każe jeździć na szkolenia z kimkolwiek. Jeżeli jesteście tak obcykani z tematem, to po co Wam szkolenia, ba po co Wam forum OPS. Przecież wszystko napisali w ustawach :D
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
noteev
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 30 sty 2016, 12:40
Zajmuję się:

Napisano: 22 mar 2016, 23:04

a ja sobie cenię Mazurkiewicza, choć nie ze wszystkim się zgadzam :lol:
"Gdy­by ludzie zas­ta­nawiali się nad jedną trze­cią te­go, o czym mówią, świat byłby rajem" Carlos Ruiz Zafón
gaia
Praktykant
Od: 04 lut 2016, 20:49
Zajmuję się:

Napisano: 22 mar 2016, 23:16

noteev pisze:Nikt nikomu nie każe jeździć na szkolenia z kimkolwiek. Jeżeli jesteście tak obcykani z tematem, to po co Wam szkolenia, ba po co Wam forum OPS. Przecież wszystko napisali w ustawach :D
O własnie, ja bez szkolenia jaka jestem mąądra :D :lol:
Ale coś mi sie wydaje, że forumowy autorytet Elmer, to własnie pan M.
Ubi ius incertum, ibi ius nullum. – gdzie prawo niepewne, tam nie ma prawa
m&m
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 14:42
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x