Ten to cwaniak pełną gębą...znalazł sposób na życie.....podziwiam gościa...trzepie kasę na frajerach równo......jednocześnie nie podziwiam ludzi którzy mu dają zarobić.....
skonczcie z tym mazurkiewiczem i jego bzdurami do szescianu od lat wygadywanymi - ten koles juz po tygodnie nie trybi co nawygadywał na poprzednim szkoleniu. A wy dalej bezkrytycznie nabijacie mu kabze
Dokładnie, też nie rozumiem tego zachwytu nad Mazurkiewiczem. Byłam wielokrotnie na szkoleniach z MAzurkiewiczem, Piskozubem czy Wardachem i nie rozumiem, dlaczego niektórzy mówią, że to właśnie Mazurkiewicz jest jakimś autorytetem w dziedzinie pomocy społecznej. Ceny jego szkoleń z kosmosu, a on sam jest bardzo przeciętnym wykładowcą, najsłabszym spośród wymienionych. Ale jak gopsy głupie to niech mu dalej płacą.
Nikt nikomu nie każe jeździć na szkolenia z kimkolwiek. Jeżeli jesteście tak obcykani z tematem, to po co Wam szkolenia, ba po co Wam forum OPS. Przecież wszystko napisali w ustawach
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne. Albert Camus
noteev pisze:Nikt nikomu nie każe jeździć na szkolenia z kimkolwiek. Jeżeli jesteście tak obcykani z tematem, to po co Wam szkolenia, ba po co Wam forum OPS. Przecież wszystko napisali w ustawach
O własnie, ja bez szkolenia jaka jestem mąądra
Ale coś mi sie wydaje, że forumowy autorytet Elmer, to własnie pan M.
Ubi ius incertum, ibi ius nullum. – gdzie prawo niepewne, tam nie ma prawa